Ανασχηματισμός: Πανικός για μια θέση στον… ΣΥΡΙΖΑ

727351-2370824.jpg

13-09-2016 6:24

Ξεκίνησε η επιχείρηση «διεύρυνση» ΣΥΡΙΖΑ προς κεντροαριστερά… – Ποια στελέχη την «τρέχουν», ενόψει συνεδρίου και ανασχηματισμού – Συντροφικά μαχαιρώματα για τις καρέκλες

Οι εξελίξεις στον πολύπαθο χώρο της κεντροαριστεράς, το διαφαινόμενο ναυάγιο στο «ειδύλλιο» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με Το Ποτάμι, έχουν ανοίξει την… όρεξη του ΣΥΡΙΖΑ και του Μαξίμου, που ψάχνουν απεγνωσμένα ερείσματα διεύρυνσης.

Έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο επιτελείο του Αλ. Τσίπρα έχει εκπονηθεί ειδικός σχεδιασμός προκειμένου να συσπειρωθούν τόσο ενόψει του κομματικού συνεδρίου, όσο και ενόψει του ανασχηματισμού (μετά το συνέδριο) πρόσωπα και κινήσεις και να εμφανίσουν έτσι μια εικόνα αντίθετη με αυτή της απομόνωσης, που φαίνεται σήμερα.

Παράλληλα, στο εσωτερικό των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των σημερινών υπουργών έχουν αρχίσει τόσο τα «συντροφικά» μαχαιρώματα, όσο και οι απαραίτητες υποκλίσεις αρκετών που εμφανίζονται βασιλικότεροι του Τσίπρα για να μην χάσουν τις καρέκλες τους.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης προσώπων που θα αντικαταστήσουν τη δεξιά πτέρυγα των ΑΝ.ΕΛ. οι σύμβουλοι του Τσίπρα άρχισαν τις διερευνητικές.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...