Περιφέρεια Αττικής: Εντολή για καθαρισμό των φρεατίων

725993-freatia-aftodioikisi-696x522.jpg

07-09-2016 22:39

Η Περιφέρεια Αττικής, έδωσε εντολή σε όλες τις Τεχνικές της Υπηρεσίες, για τον καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της.

Παράλληλα, εντολή δόθηκε για την πραγματοποίηση ελέγχων και προληπτικού καθαρισμού των ρεμάτων, όπου κρίνεται αναγκαίο, µε σκοπό την αποκατάσταση της φυσικής ροής τους.

Επιπλέον, δόθηκαν οδηγίες σε όλες τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής για τον προγραμματισμό και την εκτέλεση εργασιών των ενεργών εργολαβιών τους.

Στο ίδιο πλαίσιο, ζητήθηκε ο έλεγχος, η συντήρηση και η επιτάχυνση όλων των αντιπλημμυρικών έργων αρμοδιότητας της σε περιοχές που θεωρούνται κατά προτεραιότητα επικίνδυνες για πρόκληση ζημιών από πλημμύρες, καθώς και σε περιοχές που έχουν πληγεί από πρόσφατες δασικές πυρκαγιές για την άμεση αποκατάσταση τυχόν δυσλειτουργιών τους, όπως διαβάζουμε στο aftodiikisi.gr.

Εξάλλου, σε επιφυλακή βρίσκεται η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

Τέλος, η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους Δημάρχους της Αττικής να επιμεληθούν με τη σειρά τους τον καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής του οδικού δικτύου που ανήκει στην αρμοδιότητα τους.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr