Σάλος με τη θεωρία συνομωσίας για τη Χίλαρι Κλίντον: «Είναι ζωντανή;»

727263-clinton.jpg

12-09-2016 19:43

Πριν καλά καλά προλάβει η Χίλαρι Κλίντον να… ορθοποδήσει από το παραπάτημα και την κατάρρευσή της, που έκανε το γύρο του κόσμου, άρχισαν οι θεωρίες συνομωσίας σχετικά με την υγεία της αλλά και την ίδια της την… ύπαρξη.

Η αποχώρηση της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, πριν το τέλος της χθεσινής (11/09) τελετής στη μνήμη των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, ήταν η αφορμή.

Οι συνεργάτες της ήταν αυτοί που την κρατούσαν στην κυριολεξία όρθια καθώς φαινόταν ότι δεν μπορούσε καν να πατήσει τα πόδια της στη γη, πριν μπει στο αυτοκίνητό της και αποχωρήσει από το σημείο.

Ο τρόπος που χειρίστηκε το επιτελείο της, το συμβάν, αρχικά κάνοντας λόγο για θερμοπληξία και κατόπιν για πνευμονία, έριξε λάδι στη φωτιά των… υποψιασμένων και ξεκίνησε το «πάρτι» στα social media.

Η βασική θεωρία συνομωσίας κάνει λόγο για σωσία της Χίλαρι Κλίντον (κάποιοι μάλιστα αναρωτιούνται αν είναι ζωντανή) καθώς ένας αετομάτης εντόπισε στο πριν και το μετά της λιποθυμίας, ότι έχει διαφορετικό… αυτί και διαφορά στα κιλά.  

Κάποιος άλλος ανέφερε ότι και η μύτη της ήταν διαφορετική όταν βγήκε από το σπίτι της κόρης της Τσέλσι, όπου είχε πάει να ξεκουραστεί αμέσως μετά την κατάρρευσή της: 

Ενώ άλλοι θυμήθηκαν ότι στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί με μια σωσία της:

 So, this is what Stronger Together meant. . When one falls, the other is tagged in. #HillarysBodyDouble pic.twitter.com/RBbUlTEQrJ

AP ‘lost’ rights to Clinton fainting video, twitter users lend helping hand https://t.co/eixhU8kx8w pic.twitter.com/rel88ch1vk

— RT (@RT_com) September 12, 2016ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...