Η Τσικρίκα απαντά στον Πολάκη: Κάποιοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους

727171-tsikrika.jpg

12-09-2016 14:22

Απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, έδωσε σήμερα, Δευτέρα (12/09/2016) η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα κάνοντας λόγο για «έλλειψη ψυχραιμίας».

«Μπορώ μετά από 20 χρόνια στη δουλειά να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ακριβώς δεν ξέρω τι ψηφίζω, και νομίζω ότι μπορώ να μιλάω με αντικειμενικότητα, αυτό είναι το παράσημό μου. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.. Καταλαβαίνω αυτήν την πρακτική, είναι όντως πρωτόγνωρη… Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει», είπε η Ευ. Τσικρίκα, σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM».

«Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, ήταν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό… Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;», διερωτήθηκε η δημοσιογράφος.

Ερωτηθείσα για το τι την ώθησε να κάνει την ερώτηση στον πρωθυπουργό αναφορικά με τους απολυμένους του Alpha. «Έκανα την ερώτηση για ποιο λόγο; Για να βοηθήσω κάποιο κόμμα; Την προσωπική μου αγωνία μετέφερα, και άλλων 600 εργαζομένων, και χιλιάδων άλλων, οι οποίοι θα μείνουν στο δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...