Κοζάνη: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τα άκουσε για τα καλά

722081-bouleuths-syriza.jpg

22-08-2016 8:55

Πήγε να βγάλει πολιτικό λόγο… όμως «τα άκουσε» από έναν από τους παρευρισκομένους.

O λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Μίμη Δημητριάδη, ο οποίος παρέστη στη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στο Τσοτύλι του δήμου Βοΐου, για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Υγείας. Σε κάποια στιγμή, ζητήθηκε από τον βουλευτή να απευθύνει ένα μικρό χαιρετισμό, κάτι που εν τέλει συνέβη.

Σύμφωνα με το Kozan.gr, ο κ. Δημητριάδης άρχισε να αναπτύσσει, σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι διορίσαμε γιατρό και νοσηλευτικό προσωπικό (στο Κέντρο Υγείας), ενώ δεσμεύτηκε προσωπικά ότι όποια προβλήματα υπάρχουν θα επιλυθούν σύντομα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία, ένας από τους παρευρισκομένους, ο κ. Βασίλης Παπαϊωάννου, πρώην Αντιδήμαρχος Τσοτυλίου (επί θητείας Μανώλη Γκάση), του είπε:

«Κύριε βουλευτά αυτό που κάνετε είναι λάθος. Εδώ είμαστε για έναν ιερό σκοπό και εσείς ήρθατε εδώ να απευθύνετε πολιτικό λόγο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας και δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφετε».

Στην συνέχεια ο βουλευτής προσπάθησε να υποστηρίξει τα λεγόμενα του αλλά μάταια, ενώ αποχώρησε από την εκδήλωση.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr