Κοζάνη: Αδιάβατη για τρίτη ημέρα η Εγνατία λόγω των πλημμυρών

726930-plhmmyra.jpg

11-09-2016 16:10

Για τρίτη ημέρα παραμένει κλειστή η Εγνατία οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τον κόμβο των Κοίλων έως το κόμβο της Σιάτιστας στο νομό Κοζάνης, εξαιτίας των υδάτων που έχουν συσσωρευτεί στο οδόστρωμα.

Τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άνδρες επί δύο μερόνυκτα έκαναν άντληση των υδάτων. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σήμερα (11/09/2016) το πρωί ολοκληρώθηκε η άντληση των υδάτων και έχει ξεκινήσει η διαδικασία πλυσίματος του οδοστρώματος από την λάσπη που σκεπάζει την Εγνατία οδό κατά μήκος ενός χιλιομέτρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ανδρεόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «για τον καθαρισμό του οδοστρώματος επιχειρεί μόνο ένα όχημα της πυροσβεστικής καθώς από χθες (10/09/2016) την νύκτα πέντε οχήματα με 15 άνδρες αναχώρησαν εσπευσμένα για να βοηθήσουν στην μεγάλη φωτιά της Θάσου».

Με ευθύνη της Τροχαίας Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στα συγκεκριμένα σημεία και σε απόσταση τριάντα χιλιομέτρων, διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης – Ιωαννίνων.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...