Νίκος Νικολόπουλος: Ο Φίλης στα χνάρια του Χένρι Κίσινγκερ!

726921-nikolopoulos.jpg

11-09-2016 15:16

Αίσθηση προκάλεσαν τα «καυτά» θέματα που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και Ανεξάρτητου Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, από την τηλεοπτική συχνότητα του Kontra channel το βράδυ του Σαββάτου. 

Οι καλεσμένοι επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον Υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη, ο οποίος τεχνηέντως προσπαθεί να καταργήσει την πρωινή προσευχή στα σχολεία.

«Ένας Υπουργός που βαδίζει στα χνάρια του ανθέλληνα Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χ. Κίσινγκερ» ήταν το αιχμηρό  σχόλιο, που σίγουρα θα κάνει τον Ν. Φίλη να νιώθει άβολα (αν μη τι άλλο…) 

Στην ίδια εκπομπή ο έγκριτος δημοσιογράφος Γ. Ντάσκας αποκάλυψε απόφαση του Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία σώζεται ο Υμηττός από τα «νύχια» των οικοπεδοφάγων.

Εξάλλου παρουσιάστηκαν αποκαλύψεις από την Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια πολιτικών Κομμάτων και ΜΜΕ και η εκπομπή έκλεισε με την απίστευτη φράση-υπόδειξη, που αποδίδεται με φωνητικό ντοκουμέντο στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά “ο Παναθηναϊκάκιας να τους γ…”

Ακολουθούν αναλυτικότερα τα θέματα της εκπομπής, όπως παρουσιάστηκαν από τον Νίκο Νικολόπουλο: 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΩΖΕΤΑΙ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ!!!

Απόφαση σταθμός του Εφετείου Αθηνών με την οποία σώζεται από τα “νύχια” των οικοπεδοφάγων, ο Υμηττός αποκαλύφθηκε στην εκπομπή (kontra channel) του Νίκου Νικολόπουλου “ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ”.

Οι εφέτες (εισηγήτρια Ε. Γιακουμάτου) με πρόεδρο τον Γ. Παπανδρέου αποδεικνύουν στην πολυσέλιδη απόφαση ότι οι εκτάσεις των Δήμων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης και Αλίμου που διεκδικούσε ως “κληρονόμος” η οικογένεια Νάστων είναι δημόσιες και περιγράφουν τα κόλπα που έγιναν σε διάφορα στάδια για να γίνει ιδιωτική η δημόσια έκταση. Η διεκδίκηση σε διάφορα στάδια έφταναν και μέχρι την κορυφή του…Υμηττού. Την απόφαση έφερε στο φως ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας ο οποίος παρουσίασε και έγγραφα -ντοκουμέντα για το σκάνδαλο τοκογλυφίας στο οποίο εμπλέκεται και κάθεται στο εδώλιο ο πρώην Υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη και γνωστός από το σκάνδαλο «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ» Γ. Ανθόπουλος.

Στην εκπομπή αποκαλύφθηκαν και περίεργα πρωτόκολλα της εποχής κατά την οποία η γνωστή Κατερίνα Σαββαϊδου προσπάθησε να κατασκευάσει με παράνομο  δήθεν  επανέλεγχο “άλλοθι” για τους κατηγορούμενους των οποίων η δίκη σέρνεται χρόνια…Η Σαββαϊδου αποπέμφθηκε και στην εκπομπή παρουσιάστηκαν ντοκουμέντα για το ανελέητο κυνηγητό που υφίστανται και σήμερα τα θύματα της τοκογλυφίας. 

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεσμεύθηκε ότι θα ξαναφέρει το θέμα στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη και θα επιμείνει μέχρι να αποδοθεί δίκαιο.

Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ…. ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!

«Δεν μπορώ να μην καυτηριάσω την νέα ασύλληπτη πρωτοβουλία του Υπουργού Ν. Φίλη για κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, με απαράδεκτη και ασυγχώρητη…. κουτοπονηριά 

Ο ανεκδιήγητος Υπουργός διέγραψε από την αντίστοιχη περσινή εγκύκλιο την φράση “ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ” και την απέστειλε στις πρωτοβάθμιες διευθύνσεις και τα δημοτικά σχολεία. 

Φίλες και φίλοι, οφείλω να σας θυμίσω, ο αλήστου μνήμης, πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κισσινγκερ τι είχε πει: 

“Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες, για να συνετισθεί.”

Και συνέχισε : “Να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχτεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας ενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, κτλ.”

Ο Νίκος Φίλης λοιπόν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να υλοποιήσει τις προτροπές του ανθέλληνα Αμερικανού, παλιού πολιτικού! Δεν νομοθετεί, βέβαια, γιατί ξέρει ότι θα σπάσει τα μούτρα του και γι’ αυτό επέλεξε, δια της πλαγίας οδού, την κατάργηση της πρωινής προσευχής. 

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ; Ο ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;

Δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτά τα αλλεπάλληλα τερτίπια του Υπουργού Φίλη, που δημιουργούν  μεγάλη δυσαρέσκεια στους κόλπους της Εκκλησίας και αποστροφή του θρσηκευόμενου λαού, για το κλίμα αντικληρικισμού».

Ας το καταλάβουν επιτέλους  κάποιοι παλαιοκομμουνιστές ότι h Ελλάδα δεν μπορεί ν’ αποκοπεί από τις Χριστιανικές ρίζες της, καθώς αυτό θα ήταν μεγάλο πλήγμα στην καρδιά του έθνους…»

Ο «ΒΡΩΜΙΚΟΣ» ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο…. «ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ» ΑΕΡΑΣ ΨΥΧΑΡΗ – ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ!

«Μπορείτε να μπείτε στο site του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος όποτε θέλετε και να δείτε Ψυχάρη, Αλαφούζο, Μπόμπολα, Κοντομηνά και άλλους που προκλητικά κούναγαν το χέρι στους βουλευτές, δείχνοντας μια αντιδημοκρατική νοοτροπία, μια τραμπούκικη συμπεριφορά του υποκόσμου .

Κανένας τους δεν μπόρεσε να εξηγήσει πως μπορεί να θεωρείται ένα ΜΜΕ υγιής επιχείρηση και να δανειοδοτείται, όταν τα ίδια κεφάλαιά της αντιπροσωπεύουν το 1/4 των χρεών και πως μπορούν αυτοί να δανείζονται χωρίς εγγυήσεις. 

Όταν υποχρεώθηκε να αναφερθεί ο κ. Ψυχάρης σε εγγυήσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ που ο ίδιος υπέγραψε σε τράπεζα, η απάντηση ήταν σοκαριστική: “Με αέρα”!!!

Να, λοιπόν γιατί δεν δείχνουν τα κανάλια τίποτα από την εξεταστική, απεναντίας με απειλές και αγωγές προσπαθούν από την πρώτη μέρα να μας κόψουν τον αέρα.

Εμείς με την ασυμβίβαστη στάση μας, τους απαντάμε : Ας πάρουν φόρα και ας έρθουν να μας κάνουν αέρα…

Εμείς θα τους κράζουμε μέχρι να φέρουν τα λεφτά πίσω και μέχρι να πάψουν να πωλούν “αέρα κοπανιστό”. 

Το “δούναι και λαβείν”, πέθανε όπου ο ένας στήριζε τον άλλον και έτσι βούλιαξε  ολόκληρη η χώρα.»

«ΕΙΔΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ; ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ;»

«Και δύο λόγια, απευθυνόμενος όχι τόσο στο ΚΟΥΛΗ αλλά στο κάθε καλόπιστο πολίτη που νοιώθει οργή για την ακολουθούμενη και συνεχιζόμενη πολιτική των μνημονίων και από την Κυβέρνηση Τσίπρα .

Η λύση δεν βρίσκεται στην εφαρμογή αλλά στην κατάργηση τους. 

Δεν βρίσκεται στην πρόταση Μητσοτάκη. Γιατί; Γιατί αυτός πιστεύει και το διακηρύσσει πως η σωτηρία μας βρίσκεται στην πιστή και αυστηρή εφαρμογή της συνταγής των ξένων δανειστών…. 

Σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η χωρίς έλεος εφαρμογή όλων των εντολών των ξένων δυναστών… 

Σκεφτείτε δηλαδή αν ήταν ο Μητσοτάκης πόσα σπίτια δεν θα είχαν ηλεκτρικό ρεύμα; Σας θυμίζω πως  όταν διώξαμε τους ΣαμαροΒενιζέλους ήταν 150.000 νοικοκυριά στο σκοτάδι. Πόσοι δεν θα είχαν, φάρμακα ή θα έψαχναν στα σκουπίδια για μια χούφτα σάπια φαγώσιμα, αφού αυτοί οι νεοφιλελεύθεροι μπαμπακοπίτουρες, θεωρούν ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ σπατάλη την κάρτα αλληλεγγύης επιβίωσης που όμως κάθε μήνα παίρνουν χιλιάδες άποροι συνέλληνες….

Αυτή η πολιτική που προβάλλει ο Μητσοτάκης είμαι σίγουρος πως ακούσατε, ότι ακόμα και στην Γερμανία έφαγε “μαύρο”. 

Η Μέρκελ βρήκε τον μπελά της και η Ευρώπη κατάλαβε ότι ο κίνδυνος να ξεγλιστρήσει η Ευρώπη σε δυσάρεστες καταστάσεις, είναι υπαρκτός. 

Μέγας ο θόρυβος για την ήττα της Μέρκελ στο Μεκλεμβούργο, προς όφελος ενός λαϊκού κοινωνικού δεξιού κόμματος.» ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...