ΔΕΘ 2016 – ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας ξέρει μόνο να αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια

726849-2575269.jpg

11-09-2016 10:05

«Μετά το λαϊκισμό, τις αυταπάτες, τα ψέματα και την εξαπάτηση των προηγούμενων ετών, σήμερα ήρθαν τα πυροτεχνήματα ενός κάλπικου εκσυγχρονισμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

«Ο κ. Τσίπρας, αμετανόητος λαϊκιστής, ποτέ δεν πίστεψε στις μεταρρυθμίσεις και ποτέ δεν θα μπορέσει να τις εφαρμόσει. Η μόνη πολιτική που ξέρει είναι αυτή που αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια σε όλους», συνεχίζει η Πειραιώς, κάνοντας λόγο για «ομιλία – αγγαρεία, κατά την οποία ο πρωθυπουργός ξέχασε τη μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους».

Η ΝΔ μιλά επίσης για φοροκαταιγίδα που διαλύει τους συνταξιούχους και που γκρεμίζει τη ζωή τους, τους ανέργους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες.

«Πώς θα μπορούσε άλλωστε να τους πει κάτι; Είναι ακριβώς εκείνοι στους οποίους είπε τα πιο μεγάλα, τα πιο προκλητικά ψέματα. Από λαϊκιστής δεν γίνεσαι εκσυγχρονιστής σε ένα βράδυ», συμπληρώνει η Πειραιώς και λέει χαρακτηριστικά πως «όταν και τα αποψινά πυροτεχνήματα σβήσουν, το μαύρο θα επιστρέψει στη χώρα και στις ζωές των Ελλήνων».

Η ΝΔ προσθέτει πως μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση υπάρχει, αυτή που θα ακουστεί από το ίδιο βήμα σε μία εβδομάδα. «Η συμφωνία αλήθειας και η πρόταση ελπίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...