81η ΔΕΘ: Ηχηρό μήνυμα από χιλιάδες διαδηλωτές στον Τσίπρα

726747-img_0279.jpg

10-09-2016 18:00

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν χιλιάδες διαδηλωτές στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Τα συνδικάτα έχουν ετοιμάσει δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενώ απέναντι από τους θα σταθούν 5.000 χιλιάδες περίπου αστυνομικοί.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται επί ποδός για τα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ και έχουν καταστρώσει τα σχέδια τους για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων καθώς σήμερα το απόγεμα έχουν προγραμματιστεί έξι συγκεντρώσεις.

Οι πρώτοι φραγμοί με τα μεταλλικά κιγκλιδώματα και τις κλούβες έχουν στηθεί έξω και γύρω από το «Βελλίδειο» από το μεσημέρι τους Σαββάτου με σκοπό να κρατήσουν μακριά από το χώρο των εγκαινίων τους διαδηλωτές.

Στις πέντε το απόγευμα το «Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης», σωματεία, συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έχουν δώσει ραντεβού στη πλατεία της Καμάρας, ενώ την ίδια ώρα μέλη του «No Border» με τη συμμετοχή προσφύγων θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντριβανιού.

Η προσυγκέντρωση της Λαικής Ενότητας θα πραγματοποιήθεί στις 17:30 στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Μητρ. Γενναδίου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στην οδό Αγίας Σοφίας θα απλώσουν τα πανό τους τα μέλη της «Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών». Για τις έξι το απόγευμα έχουν ανακοινωθεί άλλες δύο συγκεντρώσεις.

Η μια από αυτές διοργανώνεται από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ, ΕΔΟΘ, ΠΟΕ ΟΤΑ και ΠΟΕΔΗΝ στο Άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ η δεύτερη στην πλατεία Αριστοτέλους από το ΠΑΜΕ.

 

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...