Περ. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης: Τοποθετήθηκαν έξι νέοι αντιπεριφερειάρχες

719703-perifereia-amth_aftodioikisi-696x522.jpg

10-08-2016 22:11

Στην αλλαγή έξι αντιπεριφερειαρχών, προχώρησε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Παυλίδης.

Συγκεκριμένα με απόφαση του, ορίστηκαν έξι νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες μετά την «οικειοθελή», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παραίτηση των προκατόχων τους, με θητεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017.

Πρόκειται για τον Οντέρ Μουμίν της ΠΕ Ροδόπης που ορίστηκε θεματικός αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητα σε θέματα εμπορίου–παρεμπορίου, λαϊκών αγορών, ζητήματα ΒΙΠΕ και ΒΙΟΠΑ, αντιμετώπισης ειδικών θεμάτων και θεμάτων επιχειρήσεων κάθε μορφής που συμμετέχει η περιφέρεια, διοικητικού – οικονομικού.

Την Ελένη Δημούδη της ΠΕ Έβρου, που αναλαμβάνει την ευθύνη σε θέματα του Τομέα Πολιτισμού, γενικής διεύθυνσης Ανάπτυξης, ανάπτυξης περιφερειακής καταναλωτικής συνείδησης, συνέργειας, κοινωνικής διοργάνωσης συνεδρίων, θέματα οργανογράμματος.

Τη Γεωργία Χειράκη της ΠΕ Δράμας με αρμοδιότητες σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής πρόνοιας, ανεργίας, απασχόλησης, φτώχειας, ισότητας φύλων, ΑμεΑ.

Τον Κωνσταντίνο Βενετίδη της ΠΕ Έβρου σε θέματα περιβάλλοντος, με ευθύνη για τις παραμεθόριες περιοχές, τη γενική διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών την αποκατάσταση από καταστροφές και τις υποδομές.

Τον Χρήστο Γάκη της ΠΕ Καβάλας, θεματικό αντιπεριφερειάρχη για θέματα δημόσιας υγιεινής, επαγγελμάτων υγείας και πρόληψης και προαγωγής υγείας και ευρωπαϊκών προγραμμάτων δημόσιας υγείας.

Τον Νικόλαο Ευφραιμίδη της ΠΕ Ξάνθης, που ορίστηκε θεματικός αντιπεριφερειάρχης για θέματα της γενικής διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης πλην του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης 2014-2020 καθώς και ως υπεύθυνος για την πορεία και υλοποίηση του έργου καταπολέμησης κουνουπιών.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr