Ρένα Ρίγγα: «Γράφω και κλαίω…»

448110-6556498463-41.jpg

08-09-2016 23:16

Η Ρένα Ρίγγα μιλά για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της Λένας Μαντά που θα έχει πολύ μυστήριο, αγωνία, εκδίκηση και φυσικά συναίσθημα. 

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τα «Πέντε κλειδιά» θα αρχίσουν να προβάλλονται στον ΑΝΤ1 Κύπρου και οσονούπω έρχονται και στην Ελλάδα.

 «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Δουλεύουμε με τον Κώστα Βαζάκα την ιστορία, τις σκαλέτες και τους διαλόγους. Ολόκληρο το καλοκαίρι το περάσαμε στην Αθήνα γράφοντας, αλλά μας άρεσε πολύ» λέει στην «Espresso» και συνεχίζει: «Όλα τα επεισόδια είναι συγκινητικά. Γράφω και κλαίω. Σαφώς επειδή μια σειρά έχει πολλές απαιτήσεις και η έκταση ενός βιβλίου δεν μπορεί να καλύψει τόσο πολύ τηλεοπτικό χρόνο, αφού πρόκειται για καθημερινή παραγωγή, έχουμε προσθέσει και παράλληλες ιστορίες, για τις οποίες όμως ενημερώνουμε τη Λένα Μαντά. Κι αυτές όμως πρέπει να είναι εξίσου δυνατές με τον κεντρικό μύθο. Μυστήριο, αστυνομική πλοκή, ψυχολογικές μεταπτώσεις, έρωτες, τα έχει βάλει όλα αυτή η γυναίκα μέσα».

Οσο για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς, τη Χρύσα Παππά και τον Αντώνη Φραγκάκη, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από χρόνια στην τηλεόραση; «Η Χρύσα Παππά, που υποδύεται την Κυβέλη, με έχει αφήσει άφωνη. Είναι παράλληλα και εύθραυστη και δυναμική, έχει βγάλει έναν απίστευτο χαρακτήρα και μπορώ να πω ότι τη θαύμασα. Είναι ένας ρόλος πολυεπίπεδος, που της “κούμπωσε”».

Οσο για τον γοητευτικό Αντώνη Φραγκάκη; «Με τον Αντώνη έχουν βρει το κλειδί και έχουν χτίσει μια ωραία σχέση. Είναι τόσο ταιριαστοί που νομίζεις ότι είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή. Είναι καταπληκτικοί ηθοποιοί, όπως και το υπόλοιπο καστ, και φαίνεται να έχουν δουλέψει πολύ πάνω στους ρόλους τους».

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχουν αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ και ο Κώστας Χριστοφόρου.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...