Νέα Υόρκη: Μοντέλο θύμα επίθεσης με οξύ, άνοιξε την εβδομάδα μόδας (vid)

726306-vi.jpg

08-09-2016 22:08

Η 19χρονη συμμετείχε στην επίδειξη μόδας, με την υπογραφή της ιταλικής FTL Moda.

Μια 19χρονη Ινδή, που παραμορφώθηκε έπειτα από επίθεση με οξύ ήταν η βασίλισσα της πασαρέλας σήμερα, πρώτη ημέρα της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Απρόσμενη προσκεκλημένη σε αυτήν την λαμπερή εκδήλωση, η Ρεσμά Κουρεσί δέχθηκε επίθεση με οξύ το 2014 από τον γαμπρό της, που ήθελε να επιτεθεί στην αδελφή της, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, τον εγκατέλειψε.

Η 19χρονη συμμετείχε στην επίδειξη μόδας, που πραγματοποιήθηκε στις 19.00 ώρα Ελλάδας, με την υπογραφή της ιταλικής FTL Moda, μια ομάδας νεαρών δημιουργών, η οποία γίνεται αντικείμενο συζήτησης τακτικά τα τελευταία χρόνια περισσότερο για τις επιλογές των μοντέλων παρά για τα ρούχα της.

Πριν από έναν χρόνο στην επίδειξη της εταιρείας είχε συμμετάσχει η Αυστραλή Μάντλιν Στιούαρτ, μια νεαρή κοπέλα με σύνδρομο Down, όπως επίσης και μια πωλήτρια αυτοκινήτων από το Νιου Τζέρσεϊ, η Ρεμπέκα Μαρίν, που γεννήθηκε χωρίς αντιβραχίονες.

Η επίσημη αυλαία στη Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ανέβηκε λίγο νωρίτερα με την επίδειξη μόδας του Τζόνι Νταρ.

Ο Αμερικανός δημιουργός παρουσίασε την συλλογή του, με τον τίτλο «Τζιν για τους Πρόσφυγες», η οποία αποτελείται από 100 τζιν, το καθένα εξ αυτών έχουν δωρίσει διάσημες προσωπικότητες και τα διακόσμησε ο ίδιος, ενώ τα έσοδα από τα πωλήσεις θα προσφερθούν στη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης (IRC).

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...