Κουμουτσάκος: Ο πρωθυπουργός ρίχνει «μαύρο» και στην αλήθεια

725961-koumoutsakos.jpg

07-09-2016 17:57

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε την Τετάρτη (7/9) ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Ένα χρώμα και ένα πρόσωπο προκαλούν αγανάκτηση στους πολίτες» είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος και εξήγησε:

«Το χρώμα είναι το μαύρο, τα μαύρα λεφτά συγκεκριμένου υποψηφίου, για τα οποία μίλησε υπουργός, το μαύρο στην καθημερινότητα των πολιτών, ένας στους δύο χρωστά στην εφορία, τα χρέη έφθασαν στα ενενήντα δισ. ευρώ. Και βέβαια μαύρο στην αλήθεια. Το πρόσωπο που προκαλεί αγανάκτηση στους πολίτες είναι ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που κάνει τα αντίθετα από όσα υπόσχεται, που λέει ψέματα πριν ακόμη μιλήσει».

Ο βουλευτής της ΝΔ πρόβαλε ένα βίντεο με παλαιότερες υποσχέσεις του πρωθυπουργού από το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» που ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αμέσως μετά συνέχισε, λέγοντας:

«Αυτά ήταν μερικά από αυτά που έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας, είναι τα ψέματα που θα τον ακολουθούν στο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη. Απέναντι στο μαύρο και στην αναξιοπιστία, η μόνη λύση είναι η ΝΔ και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα το επιβεβαιώσει στη Θεσσαλονίκη όπου θα παρουσιάσει οδικό χάρτη, εξόδου της χώρας από την κρίση».

Για τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών και τον έλεγχο των πόθεν έσχες εκείνων που πλειοδότησαν, είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως και όλοι οι Έλληνες πλήρη διαφάνεια και έλεγχο, αφού κατατεθούν τα «πόθεν έσχες» των νέων ιδιοκτητών να δημοσιοποιηθούν.

Ερωτηθείς για την πρόσφατη δημοσκόπηση του Σκάι ο πρώην υπουργός απάντηση:

«Η δημοσκόπηση επιβεβαιώνει τη διψήφια διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιβεβαιώνει, επίσης, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του κ. Τσίπρα και είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι πρωτοφανή, εδώ και δεκαετίες».

«Πρώτη φορά στη μέση των πολιτικών εξελίξεων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρίνεται καταλληλότερος από τον παρόντα πρωθυπουργό. Τέλος, 85% των πολιτών δηλώνουν βαθιά απογοητευμένοι από την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, αλλά και τις προοπτικές της χώρας και των οικογενειών τους. Αυτά επιβεβαιώνουν την ορθότητα της θέσης μας, για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής στην χώρα», ανέφερε ο ίδιος.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...