Βρυξέλλες: Επίθεση με μαχαίρι εναντίον δύο αστυνομικών

725954-p.jpg

07-09-2016 17:30

Ο δράστης συνελήφθη λίγο μακρύτερα από μια άλλη περίπολο και έχει οδηγηθεί στη φυλακή.

Ένας άνδρας επιτέθηκε εναντίον δύο αστυνομικών με μαχαίρι σε ένα πάρκο των Βρυξελλών, ωστόσο κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε και δεν υπάρχουν, προς το παρόν, ενδείξεις ότι ο δράστης είχε πολιτικά κίνητρα, δήλωσαν Βέλγοι αξιωματούχοι.

Μια εκπρόσωπος τύπου του γραφείου της εισαγγελίας των Βρυξελλών επισήμανε ότι ο δράστης δεν είπε τίποτα στα θύματά του και ότι η υπόθεση δεν έχει μεταβιβαστεί στους ειδικούς της ομοσπονδιακής υπηρεσίας αντιτρομοκρατίας.

Επιπλέον, μια εκπρόσωπος τύπου σημείωσε ότι τα αλεξίσφαιρα γιλέκα που φόραγαν τα στελέχη επιβολής του νόμου τους έσωσαν από τον τραυματισμό.

«Γύρω στις 14.45 μια περιπολία από δύο αστυνομικούς δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν άνδρα ενώ βρισκόταν στο πάρκο Μπονβί στο Μολενμπέκ» εξήγησε η εκπρόσωπος τύπου της τοπικής αστυνομίας, Ζιλί Μαμπουΐ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της εφημερίδας La Dernière Heure.

«Δέχθηκαν πολλά χτυπήματα όμως τους προστάτευαν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους και ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν» πρόσθεση η ίδια.

«Ο δράστης συνελήφθη λίγο μακρύτερα από μια άλλη περίπολο και έχει οδηγηθεί στη φυλακή» διευκρίνισε η εκπρόσωπος τύπου, που δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητά του υπόπτου ή τα κίνητρά του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συνοικία Μολενμπέκ, στο δυτικό τμήμα των Βρυξελλών.



ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...