Λαχτάρα για ψωμί και μακαρόνια: Τι την προκαλεί;

447917-bigstock-adorable-little-girl-eating-sp-135020183.jpg

06-09-2016 18:50

Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι μπορούμε να αναγνωρίσουμε πέντε βασικές γεύσεις: γλυκό, αλμυρό, πικρό, ξινό και τη γεύση «umami» που προστέθηκε στη λίστα πριν επτά χρόνια.

Σύμφωνα με νεώτερα ερευνητικά δεδομένα όμως υπάρχει και μία έκτη αίσθηση η οποία εξηγεί την ακατανίκητη επιθυμία μας να φάμε μακαρόνια ή να πέσουμε με τα μούτρα σε μία φραντζόλα ψωμί.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr



ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...