Σκληρό μήνυμα ΑΝΤ1 σε Μουτσινά!

moutsinas

06-09-2016 13:10

Ήταν καλοκαίρι του 2008 όταν ο Νίκος Μουτσινάς μετά βαϊων και κλάδων έπαιρνε μεταγραφή μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη για τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» που μόλις είχε φύγει από τα χέρια της Ελεονώρας Μελέτη.

Τόνοι μελανιού χύθηκαν για το ποσό που πήρε ο Νίκος παρ’ όλα αυτά η συνεργασία κράτησε μόλις μερικούς μήνες και ο ιστορικός τίτλος της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «πέθανε» στα χέρια τους με την Βίκυ Καγιά αργότερα να κάνει το μνημόσυνο για μερικούς επίσης μήνες.

Η αποχώρηση του Μουτσινά ήταν επεισοδιακή.

Παρ’ όλα αυτά στον παρουσιαστή δόθηκε μια ακόμη ευκαιρία από το Μαρούσι το 2014 με πρωταγωνιστικό ρόλο στις «Τρίχες» του Ρήγα που πάτωσαν.

Παρ’ όλα αυτό ο Νίκος αξιοποιήθηκε και την επόμενη σεζόν ως συμπαρουσιαστής της Μαρίας Μπεκατώρου στο «Σου – Κου» και αργότερα κριτική επιτροπή στο «Familiar».

Στο κανάλι ανέχθηκαν για μια ακόμη φορά βεντετισμούς και … υστερίες και ξεκίνησαν οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του με ιδιαίτερα γενναιόδωρη προσφορά: Συμπαρουσιαστής της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» και τηλεπαιχνίδι το Σαββατοκύριακο.

Όμως παράλληλα ο Μουτσινάς μίλαγε και με τον Alpha και αφού υπέγραψε στο Πικέρμι ενημέρωσε το Μαρούσι για την απόφασή του.

Αυτό βέβαια δεν θα του το συγχωρήσουν ποτέ και ήδη έπεσε η πρώτη «πόρτα» στον Νικο – λάκη σε βολιδοσκόπηση που έκανε για την επιστροφή του μετά τα μαύρα μαντάτα για τον Alpha.

Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει στον «αέρα» το «Ξαναδέστε τους» ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής στον ΑΝΤ1 ούτε του Μουτσινά ούτε της Ηλιάκη.

Τρίτη ευκαιρία δεν πρόκειται να υπάρξει όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στελέχη του σταθμού που μεταξύ μας αυτές τις ημέρες έχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθούν.

wifinews.gr

loading...