Ξύλο στη Μύκονο με Τζούλια και Λόχαν – Πανικός στην παραλία του Σκορπιού !

tzoulia lohan

06-09-2016 9:42

Και όλα έγιναν για τα μάτια του Ντένις. Ποιος είναι ο Ντένις; Αν κανείς πάει στη Μύκονο και ρωτήσει ή πεί το συγκεκριμένο όνομά θα μάθει. Το αγόρι αυτό είναι επιχειρηματίας και φέτος φιλοξένησε την Λόχαν στο νησί. Και τις δυο φορές. Πληροφορίες θέλουν την Αμερικανίδα ηθοποιό να είναι τσιμπημένη μαζί του. Τόσο πολύ που δεν μάσησε και όταν είδε τον επιχειρηματία να «μιλάει» με την Τζούλια στην παραλία του Σκορπιού, όχι απλά της επιτέθηκε-σουρωμένη ούσα- αλλά της έβγαλε και τα εξτέ.

Το σκηνικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των λουομένων με την πορνοστάρ να αντιδρά και να ρίχνει κι εκείνη τις σφαλιάρες της. Τα κλωτσίδια και τα μπουνίδια κράτησαν για περίπου 2 λεπτά μέχρι να μπούν στη μέση οι ψυχραιμότεροι και να τις χωρίσουν. Μάλιστα κάποιοι στεναχωρήθηκαν που στο θέαμα δεν υπήρχε και η λάσπη για ν΄απολαύσουν μαζί με τις εικόνες τις σαμπάνιες τους.

Για την ιστορία να πούμε πώς, όταν όλα τελείωσαν, καμία δεν ανέφερε το γεγονός στην αστυνομία. Λέγεται πώς λίγη ώρα μετά και οι δυο έψαχναν παρακείμενο nυχάδικο για το απαραίτητο service.

ΠΗΓΗ: NASSOSBLOG

loading...