Σοκάρει ο πατέρας της Άννυ: Την τεμάχισα αλλά δεν τη σκότωσα

725234-diki-anni2.jpg

05-09-2016 12:48

Σοκ προκαλεί η παραδοχή του πατέρα της 4χρονης Άννυ ότι τεμάχισε το ίδιο του το παιδί! «Αρνούμαι τις άλλες πράξεις, αποδέχομαι μόνο τον τεμαχισμό», είπε.

Με τη φρικτή αυτή ομολογία άρχισε ουσιαστικά η πολύκροτη δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για την αποτρόπαια δολοφονία της μικρής, το Πάσχα του 2015. Ωστόσο, ο Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ, γνωστός ως Σάββας, δεν αποδέχτηκε ότι σκότωσε τη μικρή, κατηγορώντας εμμέσως τον συγκατηγορούμενο του Νικολάι, ο οποίος όμως αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία.

Από την πλευρά της, η μητέρα της μικρής είπε πως αποδέχεται ότι έχει διαπράξει μόνο το αδίκημα της ψευδορκίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα εξηγήσει αργότερα τους λόγους.

«Την σκότωσε ο πατέρας της, την τεμάχισε και την μαγείρεψε…»

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η μητέρα της Δημητρίνα Μπορίσοβα και γιαγιά της Άννυς. «Η κόρη μου δεν έχει ενοχή. Σε αυτή την υπόθεση ευθύνονται οι δύο κατηγορούμενοι. Πονάω παρά πολύ για την εγγονή μου. Δεν μου αρέσει που η κόρη μου είναι έγκλειστη…» είπε.

Αναφερόμενη στη γνωριμία της κόρης της με τον Σάββα, υποστήριξε πως ήταν 18 ετών όταν ήρθε στην Ελλάδα, έμεινε έγκυος και επέστρεψε στη Βουλγαρία. «Η Άννυ γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2011 στη Βουλγαρία. Η Άννυ έμενε μαζί μας στη Βουλγαρία και η Δημητρίνα είχε μεγάλη αγάπη στο παιδί. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συμβεί κάτι κακό γιατί στη Βουλγαρία έδειχναν να αγαπούν το παιδί».

Η μάρτυρας κατονόμασε έναν άνδρα από τη Γερμανία, ο οποίος έστελνε, όπως είπε, χρήματα στην κόρη της με τα οποία ζούσαν. «Δεν είχαμε αντιληφθεί ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών. Ήταν μια χαρά, έβγαινε, οδηγούσε…» ανέφερε η μάρτυρας.

Πρόεδρος: Είχε βίαιο χαρακτήρα ο κατηγορούμενος ενάντια στην κόρη του;

Μάρτυρας: Μπροστά μου όχι.

Πρόεδρος: Η συμπεριφορά της κόρης σας με το παιδί πώς ήταν;

Μάρτυρας: Έπαιζαν, έβγαιναν…

Πρόεδρος: Η σχέση του ζευγαριού ποια ήταν;

Μάρτυρας: Εκείνος έβλεπε τηλεόραση και εκείνη κατσούφιαζε…

Πρόεδρος: Δεν είχατε προβληματιστεί που έβρισκαν χρήματα;

Μάρτυρας: Από τον συγκεκριμένο άνθρωπο στη Γερμανία. Εκείνος ζητούσε από την κόρη μου να πάει με τη μικρή στη Γερμανία να ζήσουν μαζί του. Το είχε αποφασίσει η κόρη μου θα έφευγε για Γερμανία.

Πρόεδρος: Ποια ήταν η σχέση αυτού του άνδρα με την κόρη σας

Μάρτυρας: Ήξερα ότι είναι φίλος της και τη βοηθάει. Και σε εμάς έστελνε χρήματα.

Πρόεδρος: Θα ανησυχούσατε αν μαθαίνατε πως η κόρη σας είχε αφήσει το παιδί με τον κατηγορούμενο;

Μάρτυρας: Θα έπαιρνα εισιτήριο για να έρθω. Όλους αυτούς τους μήνες είχα ακούσει μόνο μια φορά το παιδί στο τηλέφωνο.

Πρόεδρος: Πότε μάθατε για πρώτη για την εξαφάνιση της εγγονής σας;

Μάρτυρας: Είδα την κόρη μου στην τηλεόραση να αναζητά το παιδί της και μετά με πήραν από την Ελλάδα και μου είπαν όλη την αλήθεια..

Εισαγγελέας: Τι πιστεύετε ότι συνέβη με την Άννυ;

Μάρτυρας: Αυτό που μάθαμε στην Ελλάδα, ότι την σκότωσε ο πατέρας της, ότι την τεμάχισε και ότι την μαγείρεψε…

«Εδώ που φτάσαμε να αφήσετε τις ντροπές και να απαντήσετε στις ερωτήσεις», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης της Δημητρίνας Σταύρος Γεωργίου απευθυνόμενος στη μάρτυρα λίγο πριν ξεκινήσει τις ερωτήσεις του.

«Τι ξέρατε για την εργασία της κόρης σας;» ρώτησε ο συνήγορος για να την ακούσει να απαντά πως γνώριζε ότι θα δούλευε σε ένα μαγαζί και δεν ήξερε πως εργαζόταν σε οίκους ανοχής.

Συνήγορος: Σας έστελνε χρήματα για το παιδί;

Μάρτυρας: Ναι κάθε μήνα…

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις η μάρτυρας ισχυρίστηκε πως η κόρη της δεν έκανε χρήση ναρκωτικών.

Η ανάγνωση του κατηγορητηρίου προκάλεσε σοκ σε όσους παρακολουθούσαν τη δίκη, καθώς σε αυτό περιγράφονται όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος. Μάλιστα, για τους δυο κατηγορούμενους άνδρες αναφέρει μεταξύ άλλων πως

«Σε υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμεναν από κοινού, ενεργώντας μαζί και με έτερο άγνωστο δράστη, με τη χρήση μαχαιριού κουζίνας τεμάχισαν το σώμα του ανήλικου βιολογικού τέκνου του πρώτου κατηγορουμένου (σ.σ.: Μπακαρτζίεβ), το οποίο είχαν προηγουμένως σκοτώσει και (…) τοποθέτησαν τα παραπάνω σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες επέρριψαν εν συνεχεία σε κάδους απορριμμάτων».

Νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας απαντώντας στην ένσταση που υπέβαλε ο τέταρτος κατηγορούμενος σχετικά με τη μη μετάφραση του παραπεμπτικού βουλεύματος στην Βουλγαρική γλώσσα είπε πως αυτός ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. «Το βούλευμα έχει μεταφραστεί και επιδοθεί στον κατηγορούμενο. Δεν προσβάλλεται κανένα έννομο συμφέρον του» είπε η εισαγγελική λειτουργός προτείνοντας να απορριφθεί η ένσταση.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης της μικρής Άννυ

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης της μικρής ΆννυΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...