Κοντομηνάς σε Λαζόπουλο: «Να πας να γ**ηθείς… » – Εκτός εαυτού ο ιδιοκτήτης του ALPHA!

KONTOMINAS LAZOPOULOS

05-09-2016 9:06

Εκτός εαυτού φαίνεται οτι είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς που ενώ πρόσφερε 60 εκατομμύρια δεν κατάφερε να πάρει μία τηλεοπτική άδεια.

Την ίδια στιγμή που ο αντίπαλος του Αλαφούζος κέρδισε την άδεια του ΣΚΑΙ με πολύ λιγότερα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Κοντομηνάς τα έβαλε με τον Λαζόπουλο, καθώς του χρεώνει ότι ο Τσίπρας δεν τον στήριξε.

Βέβαια το εν λόγω άρθρο δημοσιεύεται στο tromaktiko που δεν φημίζεται για την φερεγγυότητα των ειδήσεων, οπότε το μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη.

Διαβάστε το άρθρο για τον καυγά που φέρονται να είχαν Κοντομηνάς-Λαζοπουλος:

«Αν ισχύουν οι πληροφορίες, το παιχνίδι και οι τόνοι αρχίζουν να χοντραίνουν επικίνδυνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ… και πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί, ο ιδιοκτήτης του Alpha κάλεσε τον Λ. Λαζόπουλο στις 3 το πρωί και ξέσπασε εξυβρίζοντας τον.

«Να πας να γ**ηθείς παλιό πουσ**ρα», φέρεται να είπε ο Κοντομηνάς στον Λαζόπουλο, ενώ ο δεύτερος φέρεται να του απάντησε, «δεν μας χέζεις ρε κ*λόγερε»!

«Από το 2014 στήριζα το μυξιάρικό σου και αυτός ούτε καν το θυμήθηκε» συνέχισε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. «Τι θα κάνω εγώ με τα λεφτά που έβαλα στο μπουρδέλο;»

Το κλίμα ολοένα και χειροτερεύει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, λίγο μετά την αποτυχία για απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού παρωδία που οργάνωσε η κυβέρνηση. Τώρα λοιπόν φαίνεται πως η σχέση μεταξύ του Δημήτρη Κοντομηνά και του Λάκη Λαζόπουπουλου πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, κατά το παρελθόν είχε υποστηρίξει δεκάδες φορές την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία είναι εκείνη που βάζει σήμερα λουκέτο στον τηλεοπτικό σταθμό.»


loading...