ΒΟΜΒΑ: ΛΟΥΚΕΤΟ σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου που τραγούδησε ο Σάκης Ρουβάς!

RAKKAN MYKONOS

04-09-2016 9:50

“Λουκέτο” 20 ημερών μπήκε στο “Rakkan” της Μυκόνου, στο Καλό Λιβάδι, ύστερα από έλεγχο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, που διεξήχθη στις 27 Ιουλίου.

Ειδικότερα, κλιμάκιο της ΓΓΔΕ, σε έφοδο που έκανε την ημέρα της συναυλίας του Σάκη Ρουβά, διαπίστωσε ότι δεν είχαν κοπεί 12 αποδείξεις. Για τις 11 από αυτές, ο λογαριασμός ήταν έως 500 ευρώ καθεμία, ενώ για τη 12η ο λογαριασμός έφτανε τα 12.000 ευρώ.

φωτο αρχειου Eurokinissiφωτο αρχειου Eurokinissi

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αυτό σημαίνει πως η αρμόδια ΔΟΥ εισηγηθηκε να μπει “λουκέτο” στο μπαρ, καθώς οι αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί ήταν πάνω απο 8.

Το κλιμάκιο της ΓΓΔΕ πήγε να βάλει λουκέτο για 20 ημέρες στο πασίγνωστο μπαρ και δέχθηκε απειλές, με τους υπεύθυνους να δηλώνουν πως δεν θα ανεχθούν να κλείσει το μαγαζί, χρησιμοποιώντας μάλιστα το πρόσχημα ότι η διοίκηση του μπιτς μπαρ την έχει αναλάβει μια άλλη εταιρεία.

Το κλιμάκιο ότι αυτή η νέα εταιρεία ιδρύθηκε στις 30 Μαΐου, δεν είχαν κάνει μισθωτήριο στην εφορία για τη συγκεκριμένη επιχείρηση και δεν είχε κλείσει και η προηγούμενη εταιρεία που είχε τη διοίκηση του “Rakkan”.

Έτσι οι ελεγκτές κατάλαβαν το κόλπο των υπευθύνων και έβαλαν λουκέτο, ενώ… απάντησαν στις απειλές με περιπολικό που θα είναι μόνιμα έξω από το μαγαζί για 20 μέρες.

Θανάσης Λυρτσογιάννης


loading...