Μεταγραφή βόμβα – Σε ποιο κανάλι πάει η Μενεγάκη τώρα που κλείνει ο ALPHA

menegaki12

03-09-2016 16:04

Τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη τώρα που ο ALPHA δεν πήρε τηλεοπτική άδεια; Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο ALPHA δεν πήρε τηλεοπτική άδεια, ένα ερώτημα καρφώθηκε στο μυαλό πολλών – άσχετα αν το παραδέχονται ή όχι.

Τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη;

Με τις εταιρείες που διαφημίζονται από τη Μενεγάκη να απαιτούν τηλεοπτική προβολή, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Το fimes.gr έψαξε, ρώτησε και βρήκε ποιος καναλάρχης επιδιώκει διακαώς να φέρει μεταγραφή την Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι του.

Και φυσικά δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Η επιθυμία τού Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να δημιουργήσει ένα ειδησεογραφικό κανάλι που θα συμπεριλαμβάνει επικαιρότητα, ψυχαγωγία και παράλληλα θα έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των τμημάτων του πειραϊκού συλλόγου.

H μεγάλη όμως επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα αναμένεται να είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας. Η μεγαλύτερη μεταγραφή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη.

Η αρχόντισσα της ψυχαγωγικής, μεσημεριανής (πλέον) ζώνης δεν έχει αντίπαλο, τους ρίχνει όλους σε τηλεθέαση και ξέρει πώς να «παίζει» το τηλεοπτικό κοινό. Η πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια συγκεντρώνει πάντα το μεγαλύτερο μερίδιο της διαφημιστικής πίτας σε όποιο κανάλι έχει δουλέψει, αφού οι εταιρείες προτιμούν την εκπομπή της για να διαφημιστούν. Οπότε με την προσθήκη της, όχι μόνο θα εξασφαλίσει το ALTER EGO του Μαρινάκη σημαντική τηλεθέαση, αλλά και έσοδα.

Όσον αφορά τη μεταγραφή, η Μενεγάκη απολαμβάνει υψηλό συμβόλαιο στον ALPHA, τώρα όμως που δεν πήρε άδεια, δεν ξέρουμε, αν ο Κοντομηνάς μπορεί να συνεχίσει να το καλύπτει. Οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο για την εθνική μας παρουσιάστρια να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η Μενεγάκη είναι βαμμένη Ολυμπιακός και έχει επισκεφτεί πάμπολλες φορές το Καραϊσκάκη. Ο γιος της Άγγελος, είναι φανατικός οπαδός της ομάδας και τρελαίνεται να πηγαίνει γήπεδο.

Φυσικά, αν ο Μαρινάκης πάρει τη Μενεγάκη, μέχρι και ειδική σουίτα θα της φτιάξει στο φαληρικό στάδιο!


loading...