Ξεσπά ο πρώην Διευθυντής καναλιού: «Διευθυντικά στελέχη πανηγύριζαν το κλείσιμο ανταγωνιστικού σταθμού που δεν πήρε άδεια»

ttr1_607_364_577_324

03-09-2016 13:10

Το θέμα των ημερών με αποκορύφωμα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα ήταν οι εξελίξεις με τα ελληνικά κανάλια και τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Αλέξης Νικολάου, πρώην διευθυντής της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ δεν άντεξε με το άδικο και τα είπε όλα σε μια δημοσίευση του στο Facebook.

Νέο τοπίο διαγράφεται στον τηλεοπτικό χώρο, έπειτα από τα αποτελέσματα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών τα οποία έγιναν γνωστά τα ξημερώματα της Παρασκευής. Την ίδια ώρα, όμως, στην ανασφάλεια βυθίζονται οι πολλές εκατοντάδες εργαζόμενοι στους σταθμούς που μένουν εκτός τηλεοπτικού πεδίου.

Εκτός του νέου ραδιοτηλεοπτικού τοπίου μένουν ο STAR (συμφερόντων Βαρδινογιάννη) και ο ALPHA (συμφερόντων Κοντομηνά) που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια, καθώς και το MEGA και το Ε που έμειναν εκτός διαγωνισμού.

Με βάση τα πιο πάνω αποτελέσματα ο κ. Νικολάου καταγγέλλει πως διευθυντικά στελέχη συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού στην Κύπρο πανηγύριζαν στο άκουσμα της είδησης πως συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός δεν συμπεριλαμβανόταν σε αυτούς που εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια στην Ελλάδα.

 

Πηγή: socialista.com.cy