ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΟΚ των Αμερικανών: «Μέχρι τέλος του μήνα ΕΡΧΕΤΑΙ σεισμός από 9 ρίχτερ στο…»

seismoi

02-09-2016 15:06

Η σεισμική ακολουθία που παρουσιάζεται είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτήν του 2011 που κατέστρεψε την Ιαπωνία και τα αποτελέσματα της μόλις τώρα αρχίζουν να φαίνονται.

Στο γνωστό περιοδικό seismic analitics δημοσιεύθηκε μόλις προχθές, μια μελέτη μη κρατικά χρηματοδοτούμενης ερευνητικής ομάδας, σχετικά με την έντονη σεισμικότητα σε όλον τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα η έρευνα πραγματοποιήθηκε το εικοσαήμερο 20/4 έως 9/5 και το μόνο που έκανε, είναι να συγκρίνει την τρέχουσα σεισμικότητα με ανάλογες του παρελθόντος. Δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι άκρως αποθαρρυντικά.

Όμως για πια ακριβώς περιοχή φοβούνται περισσότερο;

Για το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα που βρίσκεται στη Δυτ. Αμερική. Το γιατί φαίνεται στο χάρτη.

Το συγκεκριμένο ρήγμα έχει δώσει χιλιάδες μικροσεισμούς και αντί να εκτονώνεται συνεχώς μαζεύει ενέργεια.

Ένα ακόμα στοιχείο που ανησυχεί αυτή τη φορά και ανησυχεί και τους λοιπούς ερευνητές, είναι η ευθυγράμμιση των πλανητών στις 29/5 /15: ο Κρόνος, ο Δίας, και ο Ερμής στον Ταύρο, η Αφροδίτη, ο καρκίνος, ο Άρης, στην Παρθένο.

Αυτή η ευθυγράμμιση έχει πολύ μεγάλη ιστορία.

Όταν συνέβη και παλιότερα, συνδέθηκε με τη δημιουργία του κόλπου της Καλιφόρνια, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι τα λόγια του Νοστράδαμου δίνουν ακριβώς το στίγμα:

«Το τρέμουλο τόσο σκληρά κατά το μήνα Μάιο, ο Κρόνος, ο Αιγόκερως, ο Δίας, ο Ερμής στον Ταύρο: Αφροδίτη, επίσης, τον καρκίνο, τον Άρη, στην Παρθένο, το χαλάζι που θα πέσει θα είναι μεγαλύτερο από ένα αυγό…»

arpaktiko.gr

loading...