Αναλγησία! Η ΔΕΗ έκοψε τη ρεύμα το ρεύμα σε ηλικιωμένη που ζει με μηχάνημα οξυγόνου

724339-patra.jpg

01-09-2016 15:47

Την πολυδιαφημισμένη κοινωνική της «ευαισθησία» έδειξε η ΔΕΗ στην Πάτρα, προχωρώντας σε διακοπή ηλεκτροδότησης στο φτωχόσπιτο ηλικιωμένης που ζει με τη βοήθεια συσκευής οξυγόνου.

Συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, λες και αναζητούσαν κάποιον σκληρό εγκληματία, τα συνεργεία της ΔΕΗ έφτασαν σήμερα (01/09/2016) το πρωί στο σπίτι της Νίκης Μούζου, προχωρώντας σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.
 
Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια παρά το γεγονός ότι η κ. Μούζου  χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για την αναπνοή της καθώς ζει με οξυγόνο.
 
Η κυρία Νίκη ζει με μια πενιχρή σύνταξη. Συντηρεί τα δύο της εγγόνια, ανήλικα, και ήλθε αντιμέτωπη με έναν υπέρογκο λογαριασμό ρεύματος, πάνω από 10.000 ευρώ. Όπως είπε στο patrastimes.gr, δεν μπορούσε να πληρώσει καθώς έπρεπε να επιλέξει από το αν θα μπορέσει να ταΐσει την οικογένειά της ή να έχει ρεύμα.  
 
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο γιος της κυρίας Νίκης πήγε στην ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί. Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, συνελήφθη και κρατείται στο 4ο Αστυνομικό τμήμα. Αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
 
Πηγή: patrastimes.gr
 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...