Μεξικό: Ο πρόεδρος Πένια Νιέτο διαψεύδει τον Τραμπ για τον φράχτη κατά της μετανάστευσης (Vid)

724178-trump_mexico.jpg

01-09-2016 3:20

Ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο ανέφερε πως είπε στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι η χώρα του δεν προτίθεται να πληρώσει για να ανεγερθεί ένα τείχος στα σύνορα των δύο χωρών, διαψεύδοντας την δήλωση του μεγιστάνα πως δεν συζητήθηκε το ποιος θα καλύψει το κόστος για αυτό το μέτρο.

«Κατά την έναρξη της συζήτησης με τον Ντόναλντ Τραμπ, κατέστησα σαφές ότι το Μεξικό δεν θα πληρώσει για το τείχος» που ο υποψήφιος του GOP έχει δεσμευτεί ότι θα ανεγερθεί στα σύνορα των δύο κρατών για να ανασχεθεί η παράνομη μετανάστευση, ανέφερε ο Πένια Νιέτο σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Νωρίτερα, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πένια Νιέτο στο προεδρικό μέγαρο του Μεξικού μετά τη συνάντησή τους, ο Τραμπ ανέφερε πως συζήτησαν για το τείχος, αλλά όχι το ποιος θα καταβάλει το κόστος για να ανεγερθεί. Ο μεξικανός πρόεδρος δεν έκανε καμιά αναφορά στο θέμα αυτό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...