Η Βουλή αφήνει στο… απυρόβλητο τον Καμμένο

724057-panos-kammenos.jpg

31-08-2016 16:29

Πίσω από τη βουλευτική του ασυλία συνεχίζει να κρύβεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Την ώρα που η Βουλή άρει σωρηδόν τις ασυλίες βουλευτών για… ψύλλου πήδημα, την ίδια ώρα αφήνει στο απυρόβλητο κορυφαίο υπουργό που συκοφάντησε από το βήμα του Κοινοβουλίου Έλληνα πολίτη και μάλιστα έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της χώρας.

Η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε κατά πλειοψηφία, με 172 ψήφους υπέρ και 19 κατά, την άρση ασυλίας του κ. Πάνου Καμμένου, λόγω της μήνυσης που έχει καταθέσει για συκοφαντική δυσφήμηση ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για όσα είχε πει εναντίον του από το βήμα της βουλής.

Με απλά λόγια, δίνεται το δικαίωμα στον κύριο Καμμένο και στον κάθε κύριο Καμμένο να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα… αφού ξέρει εκ των προτέρων πως ό,τι και να πει στο τέλος θα τη βγάλει «λάδι».

«Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», υποστηρίζει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και η Βουλή τον επιβεβαίωσε σήμερα πανηγυρικά και με τον πλέον πειστικό τρόπο.

Κύριοι της Βουλής, εκτίθεστε…

Η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας ασχολούνται με τηλεοπτικά πανηγυράκια προσφέροντας show μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα και τις χυδαιότητες των υπουργών.

Είναι λοιπόν τόσο βαθιά νυχτωμένοι εκεί στο Μαξίμου; Νομίζουν ότι η αγωνία των Ελλήνων είναι ποιος επιχειρηματίας θα πάει τηλεοπτική άδεια;

Ε, λοιπόν όχι…

Ο Ελληνικός λαός έχει σιχαθεί το μέγεθος της πολιτικής σας συντεχνίας και την απύθμενη υποκρισία.

Η ελληνική κοινωνία «βράζει» και στην Ηρώδου Αττικού ασχολούνται με τα κανάλια. Υπουργοί βρίζουν πολίτες και ο Τσίπρας κρύβεται πίσω από τα κλειστά παράθυρα του Μαξίμου για μην δει την πολιτική χυδαιότητα κορυφαίων υπουργών.

Ξέρετε κάτι, όμως; Φαίνεστε… και οι μαφιόζικες πρακτικές σας θα αποκαλυφθούν και μάλιστα πολύ σύντομα…ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr