Τα τρία «αγκάθια» στον φάκελο Παντελίδη – Τι συνέβη στο πάρκινγκ του αεροδρομίου

pantelis

31-08-2016 15:26

Είναι τουλάχιστον αναξιοπρεπές για να μην γράψω καμιά πιο βαριά κουβέντα να υπάρχουν εκεί έξω κάποιοι που να θέλουν να σταματήσουμε ν΄ ασχολούμαστε με την υπόθεση Παντελίδη.

Δεν το κάνουμε για την επισκεψιμότητα. Αυτή είναι δεδομένη και πολύ μεγάλη. Ασχολούμαστε διότι υπάρχουν πολλές σκοτεινές γωνίες στην υπόθεση που προκαλούν λελογισμένο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Και θ΄ασχολούμαστε μέχρι ο φάκελος να κλείσει και να οδηγηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο φάκελος αργεί για τρείς λόγους. Ο πρώτος αφορά στην έκθεση της εταιρείας που κατασκεύασε το αυτοκίνητο. Οι Γερμανοί καθυστερούν για λόγους άγνωστους να στείλουν την αναφορά τους.

Ο δεύτερος λόγος που προφανώς συνδέεται με τον πρώτο, είναι πως ο πραγματογνώμονας του κράτους δεν έχει καταθέσει ακόμη τα συμπεράσματά του για την αιτία του κακού.

Και ο τρίτος; Εδώ και λίγους μήνες υπάρχουν αναφορές αλλά και τηλεφωνήματα-μαρτύρων;- τόσο στην μητέρα του Παντελή Παντελίδη αλλά και σε συγγενείς του νεκρού, οι οποίοι ισχυρίζονται πως ο τραγουδιστής κατά το διάστημα μεταξύ της Λέσχης και του σημείου που έλαβε χώρα το δυστύχημα είχε συνάντηση με κάποιον ή κάποιους στην περιοχή του παρκινγκ του αεροδρομίου.

Αυτός προφανώς ήταν και ο λόγος που η μητέρα είχε γράψει πρίν από μερικές μέρες στο Facebook για κάποιον που «τις καλύπτει» για κάποιον που «της στέρησε το παιδί της».

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Αναμένεται να υπάρξουν συγκλονιστικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες… γι αυτό μείνετε εδώ…

nassosblog

loading...