ΝΔ – Κικίλιας: Άλλο πράγμα η Δημοκρατία και άλλο η ασυδοσία και η αναρχία

723838-kikilias.jpg

30-08-2016 19:44

Τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών Γιώργο Διαμαντόπουλο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της Δευτέρας (29/08/2016), επισκέφθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου νοσηλεύεται, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας.

Αμέσως μετά, ο κ. Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εάν φτάσαμε στο σημείο να ξυλοκοπούνται και άρα να κινδυνεύουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., τότε πώς πρέπει να αισθάνονται οι Έλληνες πολίτες;

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και το Μέγαρο Μαξίμου οφείλουν να μας πουν εάν έχουν δώσει εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. απλά να παρακολουθούν και να μην παρεμβαίνουν στα επεισόδια που προκαλούν οι αναρχικοί, προκειμένου να μην δυσαρεστηθούν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. Όταν αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας, όποτε και να γίνει αυτό, θα επαναφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας.

Γιατί προκειμένου να είσαι ελεύθερος, πρέπει να αισθάνεσαι ασφαλής. Άλλο πράγμα η Δημοκρατία και άλλο η ασυδοσία και η αναρχία».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...