Αποκάλυψη – «βόμβα»: Τον Τζον Κένεντι τον δολοφόνησε ο…

723764-4534534534.jpg

30-08-2016 14:25

Ήταν 22 Νοεμβρίου 1963 όταν η είδηση της δολοφονίας του Τζον Κένεντι στο Ντάλας «πάγωνε» τις ΗΠΑ.

Ακόμη και σήμερα, η δολοφονία του αποτελεί πεδίο για θεωρίες συνωμοσίας.

Μια ακόμη έρχεται τώρα στο φως…

Πολλοί είναι εκείνοι που ποτέ δεν πίστεψαν ότι ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ ήταν εκείνος που σχεδίασε και εκτέλεσε τη δολοφονία του πιο αγαπητού προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ανάμεσά τους κι ένας άνδρας που υποστηρίζει πως υπήρξε μέλος της προεδρικής φρουράς.

Αποφάσισε να αποκαλύψει στον γνωστό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν, που πρόσφατα έκανε ταινία για τη δολοφονία του JFK, πως η εκτέλεση του Κένεντι ήταν «δουλειά εκ των έσω» και πως εκείνος που σκότωσε τον 35ο πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν κάποιος από τους φρουρούς του!

Λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο, ο άνδρας αυτός αποφάσισε να εξομολογηθεί στον Στόουν τη δική του εξήγηση της δολοφονίας Κένεντι. Μέχρι τότε, είχε μιλήσει μόνο στον γιο του για τα όσα φέρεται να γνώριζε και να υποστήριζε.

Αφού αντάλλαξαν κάποια γράμματα, ο Ρον (ένα ψεύτικο όνομα που χρησιμοποίησε ο άνδρας) συναντήθηκε με τον Στόουν και του αποκάλυψε πως ο Κένεντι δολοφονήθηκε από άνδρα της ομάδας του και όχι από τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ.

Αρχικά, ο Όλιβερ Στόουν ήταν σκεπτικός σχετικά με τα όσα υποστήριζε ο “Ρον”.

Ο Στόουν αποκάλυψε ότι οι όποιες αμφιβολίες είχε για τον “Ρον” διαλύθηκαν. Ως πρώην πεζοναύτης που υπηρέτησε στο Βιετνάμ, ο 69χρονος σκηνοθέτης πείστηκε από τη στρατιωτική αργκό και από λεπτομέρειες τις οποίες περιέγραψε «εύλογες» και «πολύ αυθεντικές».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...