Συγκλόνισε η παρουσιάστρια του Alpha στην πρεμιέρα της – Έχασε το μωράκι της τρεις μέρες πριν την εκπομπή!

alpha_666_355

30-08-2016 11:32

«Είπα από την αρχή ότι θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Ήταν και είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή αυτή για μένα».

«Αυτή η δύσκολη στιγμή ήρθε εκεί που δεν το περιμέναμε, τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα μας εδώ στον Alpha. Ήταν μια πολύ επώδυνη στιγμή…»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην πρεμιέρα της στον Alpha Κύπρου. Η γνωστή παρουσιάστρια συγκίνησε τους πάντες μιλώντας για την ξαφνική διακοπή της εγκυμοσύνης της, τρεις μέρες πριν βγει η εκπομπή στον αέρα. Συγκίνησε με την ανθρώπινη της πλευρά και την ομολογία για την δύσκολη περίοδο των τελευταίων ημερών που πέρασε!

Χριστιάνα Αριστοτέλους

«Είπα από την αρχή ότι θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Μερικές φορές στη ζωή αλλιώς τα προγραμματίζουμε και αλλιώς μας έρχονται. Ήταν και είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή αυτή για μένα όπως και για το κάθε ζευγάρι που περίμενε να έρθει στον κόσμο το μωράκι του με τόση ανυπομονησία, με τόση χαρά αλλά κάτι μπορεί να πάει στραβά κάποια ώρα χωρίς κανείς να ξέρει το γιατί. Αυτή η δύσκολη στιγμή ήρθε εκεί που δεν το περιμέναμε, τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα μας εδώ στον Alpha. Ήταν μια πολύ επώδυνη στιγμή. Θέλω να πω σε όλα τα ζευγάρια που έχουν περάσει το ίδιο, δύναμη», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Ο Alpha πρότεινε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους να μεταφερθεί η πρεμιέρα της εκπομπής της μερικές μέρες αργότερα, αλλά η ίδια αποφάσισε να γίνουν όλα όπως είχαν προγραμματιστεί.