Η Κατερίνα Διδασκάλου επιστρέφει στην τηλεόραση

446920-sxxvdfs-56.jpg

29-08-2016 21:12

Ύστερα από έξι χρόνια η Κατερίνα Διδασκάλου επιστρέφει στην τηλεόραση με την παραγωγή «Όσα δεν ξέρεις», η οποία θα προβληθεί από το ΡΙΚ.

«Είναι ένα έξυπνο κι αληθινό σενάριο, όπου μπλέκονται οι ιστορίες δύο οικογενειών με άξονα την αγάπη, την έλλειψή της ή την ύπαρξή της» λέει στην «Espresso» η ηθοποιός και συνεχίζει: «Ο δικός μου ρόλος είναι μιας γυναίκας η οποία μένει χήρα με το που αρχίζει η σειρά και καλείται να αναλάβει το ξενοδοχείο και όλη την περιουσία που της αφήνει ο άνδρας της, ενώ έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι 28 χρόνων και ένα κορίτσι 25 ετών. Στην ιστορία της μπλέκονται κι εκείνες της πεθεράς της, του κηπουρού, που υποδύεται ο Γιάννης Βούρος, με τον οποίο υπάρχει ένα παρελθόν, ενώ σιγά σιγά αποκαλύπτονται πράγματα που φέρνουν μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες».

Όσο για το πώς προσεγγίζει τον χαρακτήρα της; «Μια ηρωίδα τη “χτίζεις” σιγά σιγά και θα μπορούσα να μιλήσω με σιγουριά αργότερα γι’ αυτήν. Αυτή τη στιγμή “γράφω” τη βιογραφία της και μπορώ να πω ότι μάλλον την έχω ολοκληρώσει» τονίζει.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...