ΣΟΚ: 16χρονη ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΗΚΕ εξαιτίας μίας φωτογραφίας της που διέρρευσε! (ΦΩΤΟ)

apagxonismos

29-08-2016 15:08

Τί την έκανε να βάλει τέλος στη ζωή της

Τέλος στη ζωή της με τον πιο φρικτό τρόπο έβαλε μια έφηβη κοπέλα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η 16χρονη Phoebe Connop απαγχονίστηκε φοβούμενη ότι θα την χαρακτηρίσουν ρατσίστρια μετά από μια φωτογραφία της με σκούρο δέρμα και μαντήλα που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

16χρονη ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΗΚΕ εξαιτίας μίας φωτογραφίας της που διέρρευσε!

Η νεαρή τον τελευταίο καιρό είχε συνάψει online σχέση με ένα άνδρα ασιατικής καταγωγής. Σε μια ιδιωτική συνομιλία της στο Instagram με φίλους, έστειλε μια επεξεργασμένη φωτογραφία της, εξηγώντας ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να κερδίσει την έγκριση των γονιών του φίλου της θα ήταν να έμοιαζε με το κορίτσι στην εικόνα.

Όταν όμως η φωτογραφία της κυκλοφόρησε πέρα από το στενό κύκλο των φίλων της, η νεαρή κρεμάστηκε.

37A8021600000578-3762278-image-a-65_1472391818325.jpg

Ένας ερευνητής από την αστυνομία που ασχολείται με την υπόθεση δήλωσε για το περιστατικό: «Μιλώντας με τους φίλους της κάποιες εβδομάδες μετά το θάνατό της, ανακαλύψαμε ότι η εικόνα έχει κυκλοφορήσει πέρα από τα άτομα που ήθελε εκείνη.

Υπήρξαν κάποιες αρνητικές αντιδράσεις και εκμυστηρεύτηκε σε έναν φίλο της, ο οποίος απέσυρε τη φωτογραφία μετά από αίτημά της, ότι φοβόταν για το ποια μπορεί να ήταν η αντίδραση από την ασιατική κοινότητα στην περιοχή της».

Ο πατέρας της ωστόσο λέει ότι δεν του είχε δείξει κάποιο δείγμα ότι θα έκανε αυτή την πράξη και δεν του είχε πει για τους φόβους της.

loading...