Το Περιστέρι θρηνεί το 33χρονο παλικάρι

723349-troxaio.jpg

28-08-2016 19:22

Χαροπαλεύει ο φίλος του στην εντατική – Σοκαρισμένοι ακόμα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο

Πέπλο πένθους έχει σκεπάσει την περιοχή του Περιστερίου μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στην πλατεία Μπουρναζίου.

Ήταν λίγο μετά τη 01:00 όταν η μοίρα έμελλε να παίξει ένα τραγικό παιχνίδι για δύο φίλους, στο Περιστέρι.

Οι δύο φίλοι επέβαιναν σε μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα. Βγήκαν από την έξοδο της εθνικής οδού και πήραν την οδό Κωνσταντινουπόλεως προς την πλατεία Μπουρναζίου και με σκοπό να πάνε στο πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος οδηγός της μηχανής – στην οποία συνοδηγός ήταν ο επίσης 33χρονος φίλος του – σταμάτησε στο φανάρι και μόλις άναψε το πράσινο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου και να καρφωθεί «αφρενάριστος» στην κολώνα φωτισμού.

Οι συνθήκες και τα αίτια του μοιραίου τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστα ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ακόμα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, καθώς είναι ευθεία και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου οχήματος στο τροχαίο.

Οι νεαροί, οι οποίοι δεν φορούσαν κράνος, μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο «Αττικό». Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος έφερε τραύματα στο στήθος, έχασε τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και την τοπική κοινωνία του Περιστερίου.

Χαροπαλεύει ο συνεπιβάτης

Το γεγονός ότι τα 2 παιδιά δεν φορούσαν κράνος φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο μοιραίο τροχαίο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο συνεπιβάτης ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικό».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 33χρονος δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο καθώς φέρει συντριπτικά κατάγματα σε όλο το κρανίο, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να χειρουργηθεί.

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση, για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στο 33χρονο παλικάρι. Την ίδια στιγμή, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

 


loading...