Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Απήγαγα τη σύζυγό μου»

quiz-600x4008-1 (1)

28-08-2016 10:26

Πότε συνέβη και ποια μέθοδο χρησιμοποίησε.Ο 66χρονος βραβευμένος με Oscar ηθοποιός Jeff Bridges, πρωταγωνιστεί στο γουέστερν Hell or High Water, που θα βγει σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αυτές είναι οι απαντήσεις του στη γνωστή στήλη του People «Τελευταία φορά που…».

Έπαιξες ένα παιχνίδι… 

Το Pass the Pigs, με τον Josh Brolin, τον Miles Teller και μερικούς άλλους, στα γ«υρίσματα της νέας ταινίας Granite Mountain. Και νομίζω πως κέρδισα!

Κατασκεύασες κάτι…

Με τη σύζυγό μου, Susan, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε από το σπίτι όπου ζούσαμε επί 22 χρόνια. Οπότε ξεσκαρτάρουμε τα πράγματά μας. Η τελευταία προσθήκη στο νέο σπίτι ήταν ένα υπαίθριο τζάκι. Και κατά κάποιον τρόπο σχεδίασα πού να τοποθετηθεί.

Έκανες ένα κομπλιμέντο…

Μία από τις απολαύσεις στα γυρίσματα είναι να βρίσκομαι με το φίλο μου, Loyd Catlett, που με έχει ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές σε πάνω από 60 ταινίες. Πρόσφατα κάναμε φιλοφρονήσεις μεταξύ μας, για το πόσο εκτιμάμε ο ένας τον άλλοναλλά και για το πόσο χαρούμενοι είμαστε που ο ένας είναι στη ζωή του άλλου.

Τα παιδιά σου σε έκαναν να γελάσεις…

Μιλάμε συχνά μέσω Face Time και γελάμε πολύ. Έχεις δει αυτούς τους συνδυασμούςμε διαφορετικά πρόσωπα; Η κόρη μου, Hayley, μου έστειλε ένα τρομακτικό συνδυασμό με εκείνη και το αγόρι της.

Ταξίδεψες με το αυτοκίνητο…

Με τη σύζυγό μου οδηγούμε μέχρι το Όκλαντ για να δω τα κορίτσια μου και τα εγγόνια μου. Αλλά πιθανώς το τελευταίο πραγματικό ταξίδι με αυτοκίνητο ήταν και πάλι με τη σύζυγό μου, πριν από 40 χρόνια. Τηναπήγαγα από τη Μοντάνα και οδήγησα πίσω στο Λος Άντζελες.

Πηγή: peoplegreece.com