Λαφαζάνης: Οι δυνάμεις του Μνημονίου απέτυχαν και οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή

723249-lafazanis_newsbomb.jpg

28-08-2016 7:36

Η μνημονιακή ελληνική οικονομία είναι βυθισμένη σε ένα χωρίς έξοδο τέλμα και σε μια ύφεση χωρίς ημερομηνία λήξης, ενώ η ελληνική κοινωνία ρημάζει.

Άρθρο του Παναγιώτη Λαφαζάνη*

Τα μικρομεσαία και μεσαία στρώματα φτωχοποιούνται, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χαροπαλεύουν ή βάζουν λουκέτο, οι Έλληνες αγρότες δεν έχουν μέλλον.

Τελευταίο συγκλονιστικό δείγμα της κοινωνικής αποδιάρθρωσης είναι ότι πάνω από 48 χιλιάδες νήπια και βρέφη από πάμφτωχες οικογένειες και ανέργους, αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Κανένας δεν πιστεύει στα χιλιοδιαψευσμένα success story της κυβέρνησης.

Με νέες περικοπές μισθών, φορολογικές επιδρομές, την περαιτέρω απομείωση των συντάξεων και το ξεπούλημα της χώρας, διέξοδος από την κρίση δεν υπάρχει.

Οι δυνάμεις του μνημονιακού τόξου, παρά την αποτυχία τους, εμμένουν στο δρόμο της λιτότητας, ισχυριζόμενες ότι δεν υπάρχει άλλη λύση και πρόταση.

Το έχω πει και το έχω γράψει άπειρες φορές και γι’ αυτό εγκατέλειψα τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Αλ. Τσίπρας συνθηκολόγησε και συνομολόγησε ταπεινωτικά το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο, εναλλακτικός δρόμος, πέρα και έξω από τα μνημόνια και τη λιτότητα και με την κατάργηση τους, υπάρχει.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...