Γιατρός έγραψε το πιστοποιητικό υγείας του Τραμπ σε χρόνο ρεκόρ!

723209-donaldtrump.jpg

27-08-2016 19:41

Στην παραδοχή ότι έγραψε το πιστοποιητικό υγείας του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε χρόνο ρεκόρ, προχώρησε ο προσωπικός γιατρός του.

 

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ο γιατρός Χάρολντ Μπορντσάιν από τη Νέα Υόρκη, «ομολόγησε» ότι έγραψε τέσσερις ή πέντε γραμμές όσο το δυνατόν συντομότερα προκειμένου να είναι ικανοποιημένοι».

«Στη βιασύνη μου, πιστεύω ότι η επιλογή των λέξεων θα μπορούσε να είναι καλύτερη» πρόσθεσε.

Εντούτοις, ο γιατρός δεν ανακαλεί κανένα από τα συμπεράσματα της επιστολής του των τεσσάρων παραγράφων, την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δημοσιεύσει τον Δεκέμβριο του 2015 κι η οποία έγραφε:

«Ο κ. Τραμπ υποβλήθηκε πρόσφατα σε πλήρεις ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν μόνο θετικά. Στην πραγματικότητα η αρτηριακή του πίεση και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων είναι απίστευτα εξαίρετα».

«Εάν εκλεγεί, μπορώ να επιβεβαιώσω χωρίς κανέναν δισταγμό ότι ο Τραμπ θα είναι το πρόσωπο με την καλύτερη υγεία που έχει ποτέ εκλεγεί στον προεδρικό θώκο» είχε γράψει επίσης ο γιατρός, αν και ο ίδιος δεν είχε εξετάσει την υγεία των 44 προέδρων των ΗΠΑ.

Οι πομπώδεις εκφράσεις που χρησιμοποίησε όπως και η απουσία συγκεκριμένων εξετάσεων και των αποτελεσμάτων τους έρχονταν σε αντίθεση με τα πιστοποιητικά υγείας που έχουν δώσει στη δημοσιότητα ο πρόεδρος των ΗΠΑ ή πέρυσι η Χίλαρι Κλίντον.

«Η υγεία του είναι εξαιρετική, ιδίως η πνευματική του υγεία» επανέλαβε χθες ο γιατρός του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Όσον αφορά το στυλ της γραφής του, ο ίδιος παραδέχθηκε:

«Έπρεπε να αντλήσω έμπνευση από τον τρόπο ομιλίας του».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...