Μαλού Κυριακοπούλου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της νεαρής τραγουδίστριας

malou

27-08-2016 19:52

Η Μαλού Κυριακοπούλου είχε από μικρή μια μεγάλη αδυναμία: τη βραζιλιάνικη μουσική. Ακόμα και όταν ζούσε στην Καλαμάτα έπαιρνε μια φορά την εβδομάδα το λεωφορείο και ερχόταν στην Αθήνα για να κάνει μαθήματα Πορτογαλικών για να μπορεί να τραγουδά με τη σωστή προφορά. Όταν ήρθε στην Αθήνα είχε ανεβάσει κάποια βιντεάκια όπου τραγουδούσε βραζιλιάνικη μουσική. Εκεί την είδε ένα βραζιλιάνικο συγκρότημα και την ένεταξε στην μπάντα του. Δύο μήνες μετά ήρθε η συμμετοχή της στο Greek Idol όπου έφτασε στον τελικό – ήρθε δεύτερη με πρώτο τον Παναγιώτη Τσακαλάκο.

«Είδα το trailer τουGreek Idol και είπα να δηλώσω συμμετοχή γιατί δεν είχα κανένα γνωστό, ή κάποιον να κάνει δημόσιες σχέσεις. Και όλα αλλάξανε. Έπρεπε να διαχειριστώ πράγματα που δεν είχα φανταστεί. Από εκεί που δεν με ήξερε κανείς με έμαθε ο κόσμος. Μετά, βγήκα σε ένα μεγάλο stage. Από εκεί που ήμουν με την κιθάρα μου σε ένα σκαμπό και τραγουδούσα, ήρθα αντιμέτωπη με φώτα και πολύ κοινό. Στην αρχή ντρεπόμουν. Όταν όμως έβγαινα μπροστά, έλεγα στον εαυτό μου «ηρέμησε, γίνε όσο πιο σωστή μπορείς, σε βλέπει όλη η Ελλάδα, κάνε αυτό που ξέρεις και μπορείς να κάνεις για να μη γίνεις ρεζίλι».

Σήμερα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο –θα τη δούμε να εμφανίζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Βέβαια, η ίδια ομολογεί πως πάντα είχε και θα έχει και ανασφάλειες, όχι τόσο για τη δουλειά, όσο για την εμφάνισή της. «Πιο μικρή είχα περισσότερες γιατί δεν ήξερα τον εαυτό μου. Κυρίως είχα με τα κιλά μου. Επειδή είχα θυρεοειδή, έπρεπε να είμαι στον αγώνα, να προσέξω στο φαγητό, να κάνω γυμναστική. Οπότε τα κιλά σίγουρα είναι μια κατηγορία ανασφάλειας. Τώρα έχω αρχίσει και το ρυθμίζω. Παλιότερα δεν ένιωθα καλά. Δεν είμαι τρελαμένη όμως, θα το φάω και το γλυκό μου. Δεν μπορώ να στερούμαι γιατί μου αρέσει το φαγητό».

peoplegreece

 


loading...