Ο χωρισμός φέρνει την Ωνάση κοντά στο πατέρα της! Τι είναι αυτό που φοβάται;

446460-onasi-na.jpg

26-08-2016 7:41

Από την πρώτη στιγμή ο Τιερί Ρουσέλ δεν είδε με καλό μάτι τον έρωτα της κόρης του για το γοητευτικό ιππέα και τον χαρακτήριζε «αδίστακτο και σκληρό προικοθήρα».

Πατέρας και κόρη είχαν έντονες διαφωνίες μέχρι που η Αθηνά Ωνάση Roussel παντρεύτηκε τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και σε εκείνο το σημείο οι σχέσεις με τον πατέρα της κόπηκαν οριστικά. Ωστόσο, όπως ισχυρίζονται πολλοί, η Αθηνά Ωνάση δεν έβγαλε ποτέ από το πίσω μέρος του μυαλού της τα λόγια του πατέρα της: «Αυτός θα σε καταστρέψει». Μάλιστα, αυτός λέγεται ότι ήταν και ο λόγος που δεν έκανε παιδί με τον Ντόντα.

Μετά τον οριστικό χωρισμό της «χρυσής» κληρονόμου από το γοητευτικό Βραζιλιάνο το πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης έγινε. Ήταν από τη μητριά της Αθηνάς Ωνάση, την Γκαμπι, η οποία επικοινώνησε μαζί της για να την παρηγορήσει. Άλλωστε, η Αθηνά με τη μητριά και τα αδέλφια της ποτέ δεν έκοψε την επικοινωνία, χωρίς βέβαια να υπάρχουν τακτικές επαφές. Έτσι, λοιπόν, έγινε το πρώτο βήμα και ακολούθησε και δεύτερο, που ήταν το τηλεφώνημα του Τιερί Ρουσέλ στην κόρη του.

Τα λόγια του πατέρα της ήταν ιδιαίτερα παρηγορητικά, χωρίς να της «χτυπήσει» λάθη του παρελθόντος ή να της υπενθυμίσει πως την είχε προειδοποιήσει. Η συμπεριφορά του λέγεται πως εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την Αθηνά Ωνάση κι έτσι πατέρας και κόρη έχουν πλέον αποκαταστήσει την επικοινωνία τους, ενώ η συνάντηση είναι πλέον θέμα ημερών να γίνει και καθαρά διαδικαστικό θέμα.

Στο μεταξύ, όπως επιβεβαιώνουν πρόσωπα από το περιβάλλον της Αθηνάς Ωνάση, η «χρυσή» κληρονόμος διακατέχεται από τη φοβία της κατάρας των Ωνάσηδων. Χαρακτηριστικά είναι όσα είχε γράψει πριν από λίγο καιρό για αυτήν ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος στο Facebook: «Η Αθηνά Ωνάση κατέχεται από το σύνδρομο του “ξαφνικού θανάτου”! Αυτό είναι το συμπέρασμα από το διήμερο ρεπορτάζ που έκανα τηλεφωνικά με πρόσωπα του στενού περιβάλλονται της. Ένα από αυτά μου είπε: “Εδώ και καιρό ο σύζυγος της, Αλβάρο, προσπαθούσε να την πείσει να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνη πιστεύει ότι οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρνουν μέσα τους κατάρα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας. Και όταν τελευταία σκοτώθηκε το αγαπημένο άλογο ιππασίας της κόρης του Αλβάρο (από τον πρώτο του γάμο), η Αθηνά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει: “Ντόντα απομάκρυνε τη Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου”».

Πηγή: ΛοιπόνΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...