Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Επιστρέφει στους Συμμαθητές

446407-newego_large_t_248161_106712031.jpg

25-08-2016 18:10

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου επιστρέφει στον τρίτο κύκλο των «Συμμαθητών» του ΑΝΤ1, με το αίσθημα ότι δεν έλειψε ούτε μία μέρα από το πλατό, τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο περιμένει με αγωνία να τη δει και πάλι σαν Κρίστη στη μικρή οθόνη.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω τα γυρίσματα. Νιώθω σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα στο σχολείο» λέει σε καθημερινή εφημερίδα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και συνεχίζει: «Έλειψα από τη σειρά για ένα σπουδαίο γεγονός, τη γέννηση του παιδιού μου , αλλά είχα κρατήσει επαφή. Τώρα που βρίσκομαι σε περιοδεία, βλέπω από τον κόσμο πόσο αγαπάει το σίριαλ και τον ρόλο που υποδύομαι, και ανυπομονώ να μάθω κι εγώ τις εξελίξεις του χαρακτήρα μου».

Μάλιστα, όπως λέει, ακόμη δεν έχει πάρει πολλά σενάρια στα χέρια της, ώστε να γνωρίζει αρκετά πράγματα για τις εξελίξεις. «Έχουμε γυρίσει κάποια επεισόδια , τα οποία και θα δείτε όταν ξεκινήσει η σειρά, όμως αυτό που ξέρω είναι ότι θα υπάρξει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον για την Κρίστη» αποκαλύπτει.

Όσο για το αν περίμενε ότι η παραγωγή θα γνώριζε τόσο μεγάλη επιτυχία, η Πηνελόπη λέει: «Από την πείρα μου ήξερα ότι θα ήταν επιτυχημένη σειρά, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Χαίρομαι, όμως, που είμαι μέρος της. Χρωστάω πολλά στον Βασίλη Θωμόπουλο, γιατί αυτός είχε το όραμα, επέλεξε τους ηθοποιούς, τους οποίους αγαπάει, και αυτό φαίνεται στον φακό», καταλήγει.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...