Τηλεοπτικές άδειες – ΚΚΕ: Ξαναμοιράζουν την πίτα ανάμεσα σε παλιά και νέα «τζάκια»

722794-kke23.jpg

25-08-2016 14:47

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τη δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών ασκεί σήμερα, Πέμπτη (25/08/2016), το ΚΚΕ, που κάνει λόγο για «ξαναμοίρασμα της πίτας ανάμεσα σε παλιά και νέα “τζάκια”».

«Καθημερινά αποκαλύπτεται ότι βασικός στόχος του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είναι το ξαναμοίρασμα της πίτας ανάμεσα σε παλιά και νέα “τζάκια” και η δημιουργία ενός πιο φιλικού τηλεοπτικού περιβάλλοντος για την κυβέρνηση, όπως ακριβώς έκαναν κι οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Γι’ αυτό τσακώνονται ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, για το ποιοι επιχειρηματίες θα ελέγχουν το τηλεοπτικό πεδίο και ποιον εκ των δύο – αναλόγως – θα ευνοούν», αναφέρει σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ «για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ».

«Για τον λαό και την ενημέρωσή του, αλλά και για τους εργαζόμενους στα κανάλια, δεν θα υπάρξει τίποτε θετικό, αφού το περιεχόμενο των καναλιών δεν το καθορίζει ο αριθμός των αδειών κι ο τρόπος απόκτησής τους, αλλά η ιδιοκτησία τους από μεγάλους επιχειρηματίες, η οποία θα εξακολουθήσει να υπάρχει», καταλήγει στο σχόλιό του ο Περισσός.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...