Είστε δικαιούχος voucher σε παιδικό σταθμό; Κάντε κλικ εδώ για να το μάθετε

722715-paidikos_stathmos.jpg

25-08-2016 8:05

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), ενέκρινε τους οριστικούς πίνακες κατάταξης των ατόμων που δικαιούνται να λάβουν voucher («αξία τοποθέτησης») αλλά και των απορριφθέντων/θεισών ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2016 – 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος υποβλήθηκαν συνολικά 105.995 αιτήσεις για συμμετοχή στο σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Μέσω της ειδικής εφαρμογής της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βλέπουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους. Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να εισάγουν τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ τους, όπως αυτοί αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή, καθώς οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες παρουσίαζαν τεχνικό πρόβλημα έως αργά το βράδυ της Τετάρτης, εξαιτίας της μεγάλης επισκεψιμότητας που εμφανίζουν για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Κατά τα λοιπά, στον οριστικό πίνακα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher). Οι γονείς θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της Ε.Ε.Τ.Α.Α. .

Στη συνέχεια θα πρέπει να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί από την ειδική εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της ΕΕΤΑΑ και να απευθυνθούν, μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου 2016, σε οποιαδήποτε δομή της επιλογής τους για την εγγραφή των παιδιών τους.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...