Τα τελευταία λόγια ενός 3χρονου αγοριού λίγο πριν πεθάνει ξαφνικά

glifitzouri1

24-08-2016 15:39

Μια απαρηγόρητη μαμά, της οποίας ο τρίχρονος γιος έφυγε από τη ζωή την ώρα που κοιμόταν, αποκαλύπτει τα τελευταία σπαρακτικά του λόγια.

Η συντετριμμένη Jasmine Shortland από το Ηνωμένο Βασίλειο θυμάται εκείνο το βράδυ μερικές εβδομάδες πριν, όταν ο γιος της, Bryan – Andrew Lock ξάπλωσε χαμογελαστός στο κρεβάτι του.

Ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί, ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες τραγικές λέξεις που θα άκουγε από τον γιο της, να της λέει από το τηλέφωνο, «Καληνύχτα μαμά, σ’ αγαπώ».

glifitzouri3

Όπως αποκαλύπτει, τώρα ζει τον πιο μεγάλο εφιάλτη κάθε γονέα λέγοντας: «Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει». Η 23χρονη μητέρα προσπαθεί τώρα να σταθεί στα πόδια της για την υπόλοιπη οικογένειά της και τα άλλα δύο παιδιά της.

Το δημοσίευμα της Mirror κάνει λόγο για σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, παρόλο που αυτός είναι συχνός σε ηλικίες μωρών από ενός μηνός έως τον πρώτο χρόνο της ζωής τους.

glifitzouri4

Το αγοράκι έμενε για λίγες μέρες στη γιαγιά του, μαζί με τον αδερφό του, καθώς το τεσσάρων μηνών αδερφάκι τους είχε παρωτίτιδα και η μητέρα ήθελε να αποφύγει τη στενή επαφή.

Το βράδυ πριν κοιμηθεί μίλησε με τη μαμά του στο τηλέφωνο και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν μπόρεσε να δει το παιδί της ζωντανό για τελευταία φορά.

glifitzouri2

Οι παππούδες το βρήκαν το πρωί αναίσθητο και ενώ προσπάθησαν με τεχνητές αναπνοές να το σώσουν ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί που έφτασαν λίγο αργότερα στο σπίτι διαπίστωσαν απλώς πως η καρδιά του είχε σταματήσει.

Οι γονείς δημοσίευσαν την ιστορία τους αφενός γιατί χρειάζονται χρήματα για την κηδεία του παιδιού τους, αφετέρου για να μιλήσουν για το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, το οποίο συμβαίνει συνήθως στο πρώτο εξάμηνο της ζωής ενός παιδιού.

glifitzouri1

Η περίπτωση του τρίχρονου είναι πιο ασυνήθιστη και σπάνια. Πρόκειται ουσιαστικά για τον ξαφνικό, απροσδόκητο και ανεξήγητο θάνατο ενός φαινομενικά υγιούς μωρού.