Συγκλονιστικό ξέσπασμα της χήρας του Ανδρέα Μπάρκουλη: “Το παιδί μου πέθανε και…”

e3e2d7ec6f47d9a04faf9d1e523fd690

23-08-2016 20:55

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η Μαίρη Μπάρκουλη, σύζυγος του πολυαγαπημένου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, που σήμερα έφυγε από τη ζωή…

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο βουλευτής Μαντάς, ο Μιμίκος, ο Δημήτρης Τουρκάκης, ο γοητευτικός βιολιστής που «έκλεψε» την καρδιά της Ρένας Βλαχοπούλου στην «Σαραντάρα» δεν είναι πια εδώ. Σε ηλικία 80 ετών, μετά από γιγάντια μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και πέθανε μετά από μακρά νοσηλεία αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια σοβαρότατα προβλήματα υγείας με εισαγωγές σε νοσοκομεία. Πριν από λίγες ημέρες είχε βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμενε εξαιτίας της σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού και της καρδιακής ανεπάρκειας που τον ταλαιπωρούσε.

Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας, 22 Αυγούστου 2016 η υγεία του Ανδρέα Μπάρκουλη επιδεινώθηκε κι έγινε γνωστό ότι και πάλι νοσηλεύονταν στην εντατική. Μέχρι που σήμερα «έσβησε»…

Η Μαίρη Μπάρκουλη, σύζυγος του ηθοποιού είναι -όπως είναι λογικό- συγκλονισμένη. Όπως και ο μικρός του γιος, αλλά και οι στενοί του συγγενείς που, όπως αναφέρει το newsit, δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό του όσο εκείνος έδινε τη μάχη του στο νοσοκομείο.

Τα λόγια της Μαίρης Μπάρκουλη είναι ενδεικτικά του δράματος που ζει: «Αφήστε με ήσυχη. Εγώ έχω πεθάνει για σας. Κι εγώ και το παιδί μου επίσης».