Βάσεις 2016: Την Πέμπτη τις «ανακοινώνει» η Σία Αναγνωστοπούλου, αύριο το υπουργείο!!!

722343-panel9.jpg

23-08-2016 14:11

Γελάνε και οι… πέτρες με την ασυνεννοησία των στελεχών της κυβέρνησης – Σήμερα το πρωί (23/08/2016) η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας κ. Σία Αναγνωστοπούλου σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ είπε ότι οι βάσεις 2016 θα ανακοινωθούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή και το υπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση για αύριο.

Το απόλυτο μπάχαλο στο υπουργείο Παιδείας.

Η κ. Αναγνωστοπούλου ρωτήθηκε από το Σκάι και είπε ότι θα ανακοινωθούν ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Αμέσως μετά το υπουργείο με ανακοίνωσή του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Αύριο το πρωί στις 10 η ώρα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φϊλης σε συνέντευξη τύπου θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στην αίθουσα “Έλλη Παπά” του υπουργείου (αίθουσα 101, ισόγειο).

Από τις 11 η ώρα το πρωί της Τετάρτης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας.

Επίσης, 11 η ώρα αύριο το πρωί θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., μη ελληνικής καταγωγής. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου».

Για να δούμε… 

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις ΒΑΣΕΙΣ 2016 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...