«Οι συμμαθητές»: Αυτό είναι το συναρπαστικό πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου

445738-564-3.jpg

20-08-2016 18:48

Οι συμμαθητές θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν πίσω την Κουλντογκ από την Ίριδα.

Ακόμη, η Ιωάννα η μητριά της Μαριλένας, η οποία θεωρούνταν νεκρή θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, όπως για παράδειγμα, γιατί εξαφανίστηκε, αφήνοντας τους όλους να πιστεύουν πως είχε πεθάνει. Ο Παύλος, ο Ανδρέας και η Βάλια προσπαθούν να την πείσουν να γυρίσει στην Ελλάδα, καθώς έτσι θα έχουν ελπίδες να αναγκάσουν την Ίριδα να φύγει από την εταιρεία και παράλληλα θα χαρεί πολύ η Μαριλένα.

Την ίδια στιγμή, ακόμη μια ιστορία που θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια αφορά τον Φρίντομ και τη Βάλια. Ο τελευταίος της είχε δώσει προθεσμία για να τον συναντήσει, διαμηνύοντας της πως εάν αυτή εκπνεύσει, δεν θα ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί της, αλλά εκείνη προτίμησε να πάει στην Αργεντινή.

Τέλος, το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς αρχίζει με ένα πάρτι στην παραλία, το οποίο οργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Epic και τα παιδιά, προκειμένου να τον διαφημίσουν. Μουσική, φυσικά παίζει η Κρίστη, η οποία βοηθά τον Άρη στη διοργάνωση.

Έτσι, όλοι νομίζουν ότι θα ξεφύγουν λίγο από τα προβλήματα τους καθώς το τελευταίο διάστημα, ειδικά στην οικογένεια Κουλούρη, έχουν συμβεί πολλά.

Πηγή: ΜytvΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...