Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Γεωργιόπουλος

2984334347_dfdc1676c1_b

20-08-2016 18:22

Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος εργάστηκε επί δύο δεκαετίες στην εφημερίδα «Εθνος» και απεβίωσε ενώ κολυμπούσε στην παραλία Τσαπί της Μεσσηνίας. Από χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν ένας άνθρωπος με φυσική ευγένεια και αγνότητα ψυχής, και όσοι τον γνώρισαν θα τον θυμούνται για την ευαισθησία του, το χαμόγελό του και τη διάθεσή του να βοηθά τους άλλους.

Είχε ξεκινήσει τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία μετά τη μεταπολίτευση στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου και παρέμεινε επί περίπου μία δεκαπενταετία. Εκεί αναδείχθηκε χάρη στην ενασχόλησή του με θέματα αγροτικά και εργατικά. Στη συνέχεια εργάστηκε στην «Επικαιρότητα» μέχρι το κλείσιμο της εφημερίδας και το 1991 προσελήφθη στο περιοδικό «Εικόνες». Επειτα μεταπήδησε στην εφημερίδα «Εθνος», αρχικά ως υπεύθυνος του οικονομικού ρεπορτάζ και στη συνέχεια ως η «ψυχή» του επιτυχημένου ενθέτου «Εργασία», στο οποίο υπήρξε προϊστάμενος μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Είχε, επίσης, διατελέσει υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του υπουργείου Εργασίας.

Πέθανε ο Γιώργος Γεωργιόπουλος

 


loading...