Τα ξενοδοχεία στα «προσφυγικά» νησιά ρίχνουν στο μισό τις τιμές για να προσελκύσουν τουρίστες

721474-samos.jpg

18-08-2016 20:02

Μειωμένες τιμές δωματίων έως και 50% και ελκυστικές προσφορές σε πακέτα διαμονής προσφέρουν οι Ενώσεις Ξενοδόχων Σάμου, Μυτιλήνης, Χίου, Κω και Λέρου για το διάστημα από 20 Αυγούστου έως και το τέλος Οκτωβρίου.

Η πρωτοβουλία γίνεται σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού.

Την ίδια στιγμή, τo Υπουργείο Τουρισμού με τον ΕΟΤ, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, προχωρά σε στοχευμένες δράσεις προβολής και επικοινωνίας με ειδικά βίντεο κλιπ παραγωγής, τα οποία θα προωθηθούν στο εξωτερικό και θα προβάλλονται σε ξένα ΜΜΕ, στο διαδίκτυο και στα social media και μέσα από επικοινωνιακές δράσεις των Γραφείων Εξωτερικού για την ευρεία απήχησή τους στο ξένο ταξιδιωτικό κοινό.

Τα βίντεο κλιπ θα αναδεικνύουν τα νησιά ως ελκυστικούς προορισμούς, θα προβάλλουν τις φυσικές τους ομορφιές και τα αξιοθέατα του κάθε προορισμού και θα αποτυπώνουν τις θετικές εντυπώσεις και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες των ξένων και Ελλήνων επισκεπτών μέσα από τις προσωπικές τους μαρτυρίες.

Τα βίντεο κλιπ των προορισμών όπως επίσης και οι προσφορές των Ενώσεων Ξενοδόχων των πέντε νησιών θα προβληθούν εκτενώς από το ΑΠΕ στην Ελλάδα, με στόχο την ευρεία ενημέρωση του ελληνικού ταξιδιωτικού κοινού.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...