Κόντρα κυβέρνησης – Νέας Δημοκρατίας με φόντο τις…κάλπες

721008-koumoutsakos.jpg

16-08-2016 20:44

Τη φράση του Αλέξη Τσίπρα από την Άρτα ότι είναι «δυο φορές ανόητος όποιος ζητάει τώρα εκλογές» σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε και ζητά ως μόνη λύση τις εκλογές, σημείωσε αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών. 

«Στην πρώτη εμφάνισή του, μετά από 15 ημέρες θερινής αφωνίας, ο κ. Τσίπρας σπεύδει να εκφράσει την ενόχλησή του για τα σενάρια εκλογολογίας που αναφέρουν διεθνή έντυπα και τα οποία ανακυκλώνουν στελέχη της κυβέρνησής του» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος.

«Επαναλαμβάνουμε ότι με ύβρεις και ανοησίες δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις. Το άγχος και ο εκνευρισμός του κ. Τσίπρα δεν οφείλονται στα δημοσιεύματα αλλά στα αδιέξοδα που συσσώρευσε η πολιτική του. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο – των άλυτων προβλημάτων και των αδιεξόδων – η Νέα Δημοκρατία ζήτησε και ζητά ως μόνη λύση τις εκλογές.  Για να μπει τέλος στη σημερινή γκρίζα πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες. Και από την οποία δε μπορεί να μας βγάλει η κυβέρνηση που τη δημιούργησε» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...