Τραγωδία στην Αίγινα: Συγκλονιστική μαρτυρία στο Newsbomb.gr – «Τους βούλιαξε και τους παράτησε»

720973-fde.png

16-08-2016 17:42

Για τις τραγικές στιγμές που έζησαν οι δυο της γιοι, που επέβαιναν στο τουριστικό καραβάκι που βούλιαξε, όταν εμβολίστηκε από ταχύπλοο στο στενό Πέρδικας – Μονής, μιλά η τραγική μητέρα, που αγωνιά για την κατάσταση των παιδιών της.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάΐμπ

Με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια η μητέρα των δύο αγοριών μιλά στην κάμερα του Newsbomb.gr και περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν τα παιδιά της πάνω στο καραβάκι που βούλιαξε λίγο έξω από τη Μονή: «Περιμένουμε να μας πουν σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά, ακόμα κάνουν εξετάσεις. Ο μικρός είναι λίγο πιο σοβαρά ο άλλος είναι λίγο καλύτερα. Ο μικρός έχει χτυπήσει στο λαιμό, αλλά δεν μας έχουν διευκρινίσει ακόμα τι έχει».

Η μητέρα με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, προσθέτει: «Ο μεγάλος μάς είπε ότι τους χτύπησε το ταχύπλοο στη μέση και τους παράτησε και έφυγε δεν πέταξε ούτε καν σωσίβια».

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα λέει για την προσπάθεια των επιβαινόντων του τουριστικού καραβιού να ειδοποιήσουν τον οδηγό του ταχύπλοου, «Του φώναζαν γιατί τον έβλεπαν ότι έρχεται αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι και τους χτύπησε. Περίπου 20 λεπτά ήταν μέσα στη θάλασσα».

Στην παρέα των αγοριών ήταν και ο αστυνομικός που διακομίσθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, ο όποιος σύμφωνα με την μητέρα των δύο αγοριών έχει σπάσει το πόδι και δεν φέρει άλλα σοβαρά τραύματα.

Δείτε το βίντεο: ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr