Σήκωσε στον αέρα την κόρη του και ο ανεμιστήρας τής έκοψε το κεφάλι (Σκληρές εικόνες)

719982-kefali_3.jpg

11-08-2016 21:27

Ένα βαθύ κόψιμο, πολλές γάζες και ράμματα ήταν ο τραγικός απολογισμός της έμπνευσης ενός πατέρα που θέλησε να διασκεδάσει την κόρη του, σηκώνοντάς την στον αέρα, αδιαφορώντας για τον ανεμιστήρα οροφής που ήταν σε λειτουργία.

Η περιπέτειά τους δεν τελείωσε εκεί, αφού οι γιατροί του νοσοκομείου, στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η 3χρονη Oum, δεν της έκανα πλαστική αν δεν πληρώνονταν εκατοντάδες δολάρια.

Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που περίμενε ο 25χρονος Em όταν σήκωνε στον αέρα την κόρη του ήταν πως αυτή θα χτυπούσε το κεφάλι της στον ανεμιστήρα στην οροφής του δωματίου.

Η μεταλλική λάμα του ανεμιστήρα έκοψε την 3χρονη τρομακτικά βαθιά, ευτυχώς όμως το χτύπημα έγινε στο μέτωπο και όχι πιο χαμηλά, γιατί αλλιώς τα αποτελέσματα θα ήταν μη αναστρέψιμα.

Τελικά οι γονείς της Oum, φοβούμενοι για την ζωή της, δέχτηκαν να πληρώσουν στο νοσοκομείο Rayong της Ταϊλάνδης ένα σημαντικό ποσό, για να μπει η μικρή στο χειρουργείο.

“Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να πουλήσουμε τα υπάρχοντά μας για να γίνει η επέμβαση, αφού οι γιατροί δεν έκαναν έκπτωση”, λέει ο 25χρονος.

Με μισθό λίγο πάνω από τα 500 ευρώ το κόστος των 1.700 ευρώ για την εγχείριση ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί από την οικογένεια. Μία μέση οικογένεια δεν έχει ετήσιο εισόδημα πάνω από 4.650 δολάρια.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...